發新話題

2元的威力

引用:
原帖由 optionbaby 於 2018-2-10 19:23 發表
真金白银落注買13號同開單, 點知福彩店東翻咗乡下收咗爐。
睇下我系黑仔定有運。

一依博Ni度估開: 單, 東西。
结果開: 33號。走鷄嘅打和,Ni度嘅中 。
引用:
原帖由 optionbaby 於 2018-2-8 16:19 發表

衰咗!

2018年2月2日開: 24號。

次數:88。注數:88。
中嘅次數:40。注數:40。和:0;
唔中嘅次數: -48。注數: -48

今日唔估, 投降。 ...
次數:89。注數:89。
中嘅次數:41。注數:41。和:0;

賭馬唔够喉, 玩Ni個。

今日估開: 單, 東西。

2018年3月3日開: 8號。
衰咗!
引用:
原帖由 optionbaby 於 2018-2-10 20:14 發表
......
次數:89。注數:89。
次數:90。注數:90。
唔中嘅次數: -49。注數: -49

今日唔估。

今日估開:细, 春夏或東南。

中咗! 開6號。
反而馬仔.........., 我.........

引用:
原帖由 optionbaby 於 2018-3-5 13:19 發表
2018年3月3日開: 8號。
衰咗!

次數:90。注數:90。

今日唔估。 ...
2018年3月7日開: 6號。

追翻一注。

次數:91。注數:91。
中嘅次數:42。注數:42。和:0;

今日估開: 單, 東西。

引用:
原帖由 optionbaby 於 2018-3-10 17:12 發表

2018年3月7日開: 6號。

追翻一注。

次數:91。注數:91。

今日估開: 單, 東西。 ...
2018年3月10日開: 22號。

衰咗!

次數:92。注數:92。
唔中嘅次數: -50。注數: -50

今日估開:大, 秋冬或西北。
守護人權 守護自由 天下爲公  普選救國

引用:
原帖由 optionbaby 於 2018-4-29 14:51 發表

2018年3月10日開: 22號。

衰咗!

次數:92。注數:92。
唔中嘅次數: -50。注數: -50

今日估開:大, 秋冬或西北。 ...
2018年4月29日開: 17號。
又衰埋!

次數:93。注數:93。
唔中嘅次數: -51。注數: -51

今日唔估。

走鷄!
2018年5月27日果個號碼有機會中, 而且孤丁都有可能中埋。冇辦法冇時間做功課,命中率又低。

睇緊馬仔騎師王小包围點样做? 用乜野數學公式來計?  無意中, 睇到腻篇野幾有趣, 有興趣嘅朋友可睇下:

只用一个中学数学公式 他中了14次彩票头奖
https://tech.sina.com.cn/d/v/2018-09-17/doc-ihkahyhy0146874.shtml

數學强、或有可用公式嘅朋友可PM我或出帖。我想逹到嘅效果例子如下:
                     騎師積分          赔率           应落幾注?
騎師 1,             28                 1.90               ??
騎師 2,             18                 2.15                ??
騎師 3,             22               10.--                 ??
騎師 4,             20                16.--                 ??
騎師 5,             18                 60.--                 ??

每位騎師落幾多注才可逹到赢梗效果?
先謝過!

發新話題