發新話題

2元的威力

引用:
原帖由 optionbaby 於 2017-12-6 13:12 發表
今日估開: 雙, 南北。
引用:
原帖由 optionbaby 於 2017-12-1 15:35 發表
......
11月30日開: 2號。

次數:77。注數:77。
中嘅次數:35。注數:35和:0;
唔中嘅次數: -42。注數: -42
......
12月6日開: 24號。

次數:78。注數:78。
中嘅次數:36。注數:36和:0;

今日唔估。

明智選择! 唔估啱咗。

今日又唔估。

今日估開: 單, 東西。

引用:
原帖由 optionbaby 於 2017-12-7 14:04 發表

12月6日開: 24號。

次數:78。注數:78。
中嘅次數:36。注數:36。和:0;

今日唔估。
再追翻多一注。

12月10日開: 13號。

次數:79。注數:79。
中嘅次數:37。注數:37。和:0;

Ting日唔估。

捉錯路啊!........................
2017-12-11 第 2017338 期 36选7开奖:
02 07 10 19 20 24 特别号 26
2017-12-12 第 2017339 期 36选7开奖:
07 13 19 20 24 26 特别号 36

香港六合彩上一期開:
22, 24, 29, 35,  38, 48; 特别号 30。
再睇埋香港六合彩之前嘅號碼, 估計跟今日嘅36选7號碼買會有運行, 落埋注
點知開:
4, 15, 29, 34, 38, 48; 特别号 30。
跟香港六合彩嘅上一期號碼買嘛中3個半字咯!
http://www.gdfc.org.cn/datas/drawinfo/367/draw_4473.html
http://www.gdfc.org.cn/datas/drawinfo/367/draw_4474.html
http://bet.hkjc.com/default.aspx?lang=ch

今日估開: 细, 春夏或東南。 望再追近多一注。

引用:
原帖由 optionbaby 於 2017-12-10 20:16 發表

再追翻多一注。

12月10日開: 13號。

次數:79。注數:79。

Ting日唔估。 ...
衰咗!

12月13日開: 20號。

次數:80。注數:80。
唔中嘅次數: -43。注數: -43

今日唔估。

今日估開: 單, 東西。
睇下可否追回一注。

引用:
原帖由 optionbaby 於 2017-12-14 14:17 發表

衰咗!

12月13日開: 20號。

次數:80。注數:80。
唔中嘅次數: -43。注數: -43

今日唔估。 ...
又衰咗!

12月15日開: 36號。

次數:81。注數:81。
唔中嘅次數: -44。注數: -44

今日估開: 大, 秋冬或西北。

發新話題