發新話題

2元的威力

引用:
原帖由 optionbaby 於 2016-8-17 13:48 發表

方案1.
4串15每關落注一個號碼。

方案2.
4串15每關落注两個號碼。扣埋每注2蚊本钱爲到每關11倍,條4串1可赢大约1.46萬。

方案3.
4串15每關落注三個號碼。扣埋每注2蚊本钱爲到每關5-8倍,條4串1可赢大约625-4千蚊。

...
引用:
原帖由 optionbaby 於 2016-8-17 14:50 發表
......
頭關8注16蚊;輸咗2關4注8蚊;輸咗3關2注4蚊;輸埋尾關1注2蚊。
以方案1來做,因有23倍中一關都有钱赢派46蚊冚曬30蚊本金。

其中一關中咗就要計數下一注落幾多。 ...
計紧方案1嘅415顺利過關嘅流程,
哇!.......睇到我自己都唔系好敢信

原來爆得好犀利,第三關赢到嘅钱要投落第4關嘅已经超過12萬,超2萬限额

引用:
原帖由 optionbaby 於 2016-9-18 15:53 發表

咁就统計下预测季节:春夏秋冬同方位:东南西北(即系:單雙、大细)嘅數據。

今日開始。

次數:0。注數:0;
中嘅次數:0。注數:0。和:0;
唔中嘅次數:0。注數:0。 ...
今日開:9號。
Ting日Ni飯都相衝,唔预测棄權

引用:
原帖由 sinding 於 2016-9-13 10:30 發表

36 选 7用出球顺序來预测,就咁簡單地睇下,琴日中咗2同5號,仲未睇得清同好彩1两者之間嘅關系
好彩1今日预测到嘅有可能號碼:3, 23, 26, 30, 36。
36 选 7 今日開出嘅號碼:3, 6, 23, 26,  27, 36; 特别號碼:9。
咁是否就証明到、显示到個预测方法行得通? 我又覺得唔喺好通? 大家有乜意見?

36 选 7 今日開出嘅號碼:2, 4, 13, 18, 29, 32; 特别號碼:36。

好彩1今日预测到嘅號碼冇個中, 咁就解释到點解我會覺得唔喺好通了。

引用:
原帖由 optionbaby 於 2016-9-21 15:46 發表

計紧方案1嘅4串15顺利過關嘅流程,
哇!.......睇到我自己都唔系好敢信
計好曬!再睇番36选7好彩1游戏附则:
引用:
每注金额人民币2元。购买者可对其选定的投注号码进行多倍投注,投注倍数范围为2-99倍。单张彩票的投注金额最高不得超过20000元。

落多張飛得唔得?

回復 106# optionbaby 的帖子

或者得,我去玩快樂彩時個老闆都喺教我買多張飛直至電脑拒绝賣飛。到時試下咯!

回復 106# optionbaby 的帖子

截咗止都冇覆翻黎、冇過數,冇買到。

回復 108# sinding 的帖子

错有错着,悭番!
開:33號。

引用:
原帖由 optionbaby 於 2016-9-18 20:34 發表

開19。

次數:1。注數:1;
中嘅次數:0。注數:0。和:0;
唔中嘅次數: -1。注數: -1
Ting日估開:大。即:秋冬。

發新話題