發新話題

2元的威力

引用:
原帖由 optionbaby 於 2018-1-22 19:10 發表

成功追翻注!

2018年1月21日開: 8號。

次數:86。注數:86。
中嘅次數:39。注數:39。和:0;
唔中嘅次數: -47。注數: -47

今日唔估。 ...
再追翻多一注!

2018年1月25日開: 27號。

次數:87。注數:87。
中嘅次數:40。注數:40。和:0;

今日唔估。

今日又唔估, 估錯嘅機會大嘀。

今日又估開: 單, 東西。

引用:
原帖由 optionbaby 於 2018-1-26 16:21 發表

再追翻多一注!

2018年1月25日開: 27號。

次數:87。注數:87。

今日唔估。 ...
衰咗!

2018年2月2日開: 24號。

次數:88。注數:88。
唔中嘅次數: -48。注數: -48

今日唔估, 投降。

真金白银落注買13號同開單, 點知福彩店東翻咗乡下收咗爐。
睇下我系黑仔定有運。

一依博Ni度估開: 單, 東西。

引用:
原帖由 optionbaby 於 2018-2-10 19:23 發表
真金白银落注買13號同開單, 點知福彩店東翻咗乡下收咗爐。
睇下我系黑仔定有運。

一依博Ni度估開: 單, 東西。
结果開: 33號。走鷄嘅打和,Ni度嘅中 。
引用:
原帖由 optionbaby 於 2018-2-8 16:19 發表

衰咗!

2018年2月2日開: 24號。

次數:88。注數:88。

今日唔估, 投降。 ...
次數:89。注數:89。
中嘅次數:41。注數:41。和:0;

賭馬唔够喉, 玩Ni個。

今日估開: 單, 東西。

2018年3月3日開: 8號。
衰咗!
引用:
原帖由 optionbaby 於 2018-2-10 20:14 發表
......
次數:89。注數:89。
次數:90。注數:90。
唔中嘅次數: -49。注數: -49

今日唔估。

今日估開:细, 春夏或東南。

引用:
原帖由 optionbaby 於 2018-3-5 13:19 發表
2018年3月3日開: 8號。
衰咗!

次數:90。注數:90。

今日唔估。 ...
2018年3月7日開: 6號。

追翻一注。

次數:91。注數:91。
中嘅次數:42。注數:42。和:0;

今日估開: 單, 東西。

發新話題