發新話題

刀仔鐻大树羣组

杜期跌緊~100點

大家午安!
守護人權 守護自由 天下爲公  普選救國

新城財经台:
今日有國家隊入市

HSI 單日沽空比率 20.61%
大市單日沽空比率 15.47%
市场认沽/认购比率         1.11

大家早晨!

引用:
原帖由 optionbaby 於 2018-8-24 06:20 發表
HSI 單日沽空比率 20.61%
大市單日沽空比率 15.47%
市场认沽/认购比率         1.11

大家早晨!
HSI 單日沽空比率 21%
大市單日沽空比率 15.92%
市场认沽/认购比率         1.09

引用:
原帖由 optionbaby 於 2018-8-1 09:53 發表

同样来源:電台。
有另一講法,纸老虎向强國原本徵收10%關税的2千億貨品增加至25%以迫使强國返回谈判桌。

同今朝嘅講法,炒野方向就啱啱相反。
大家自己執生。 ...
来源:電台。
是否落實? 特朗普今日中午公布。

大家早晨!

致富有A/C嘅師兄師姐有冇人去聼9月22日嘅交易广场免费講座?
我考虑緊去。有嘅可约埋一齊吹下水。

引用:
原帖由 sinding 於 2018-9-7 17:55 發表
22號果日有馬跑喎!都去?
睇埋Ni两日嘀馬仔有冇得玩再决定。

引用:
原帖由 optionbaby 於 2018-9-7 10:44 發表

来源:電台。
是否落實? 特朗普今日中午公布。

大家早晨!
来源:又系電台。
有機會特朗普聼日公布。视乎佢嘅心情

黑期跌緊~400, Dow期跌緊~50。

大家早晨!

引用:
原帖由 optionbaby 於 2018-9-7 17:09 發表
致富有A/C嘅師兄師姐有冇人去聼9月22日嘅交易广场免费講座?
我考虑緊去。有嘅可约埋一齊吹下水。
留咗位,多數去。

發新話題