發新話題

MAR 期指 期權

引用:
原帖由 ourstation 於 2016-4-6 14:46 發表
5仔又出52週新低啦
師兄有無提示?
呢個月摑到暈暈地。

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2016-4-6 17:27 發表

師兄有無提示?
呢個月摑到暈暈地。
依圖直說: 大戶4月淡倉

壓力是從注碼來的,限制同分散注碼,都有減壓效果

又睇睇日線圖, 1234? 唔係!

上月尾又點呢? 出咗一點!

來緊應該跌吓升吓而形成一個下跌通道, 日圖#3滑翔中, 4月中至5月成個形態就明顯好多

$45匯豐有8厘半,抵過內銀。

引用:
原帖由 Speedfox 於 2016-4-7 00:13 發表
$45匯豐有8厘半,抵過內銀。
5仔從日圖看, 紫5見完, 5兄弟有意再排隊, 要再等吓, 可能見10厘息

回復 285# ourstation 的帖子

話雖如此,後抽成交少,附圖最左邊個 5月期結,夾到雙頂才大插水。
如果依家派貨2個月,六月才正式插水,九月真係撈底時!

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2016-4-7 02:38 發表
話雖如此,後抽成交少,附圖最左邊個 5月期結,夾到雙頂才大插水。
其實係用宇宙既方法睇, 等2叔公

回復 288# ourstation 的帖子

多謝大師兄,似乎今個月都係搵高沽好的,國企明顯氣勢XX.....

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2016-4-7 02:38 發表
好多時莊家製造短期波幅引水魚上當,就如島形頂咁,正常呢波量度係19800,但去到20046就抽你幾百點,平倉止血還是再等第2波下行去19800?呢的只係好膚淺嘅入市方法,一巴又一巴!
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

發新話題