發新話題

MAR 期指 期權

两睇格 唔估

引用:
原帖由 DYBJC 於 2016-4-5 17:38 發表
順勢沽?唔會去番185xx呱....
金水兄都講佐出面 江恩果派係睇超淡,最壞係 17000,六月前。
而期權淡倉亦算重貨,唔排除呢個可能性。

島形頂 係咁多種形態入面最惡劣個隻。

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2016-4-5 19:07 發表

金水兄都講佐出面 江恩果派係睇超淡,最壞係 17000,六月前。
而期權淡倉亦算重貨,唔排除呢個可能性。

島形頂 係咁多種形態入面最惡劣個隻。
...
佢嘅測巿有幾多成準我就唔敢下定論,因為世界上最差嘅技術久不久都有可能中一次,記得佢舊年12月都叫人買升,買到2月個市真係反彈,咁呢次有冇機會沽到兩個月後至見頂就真係唔敢同佢拗,在訉號上我仍然睇好後市,若有真的有急插我亦樂意見到,因為在急插前一定有訉號出現,不要太急燥!
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

基於 B餐 160的怨念,好想買 QQ LP,但好似時辰未到。
有無師兄可以量下日子?
捉正佢隊廿蚊的話,都好肥架。
話晒先前日日係咁高位派貨,你無理由睇好架。

引用:
原帖由 goldwater 於 2016-4-5 19:30 發表
佢嘅測巿有幾多成準我就唔敢下定論,
因為世界上最差嘅技術久不久都有可能中一次,
記得佢舊年12月都叫人買升,買到2月個市真係反彈,
咁呢次有冇機會沽到兩個月後至見頂就真係唔敢同佢拗,
在訉號上我仍然睇好後市,若有真的有急插我亦樂意見到,
因為在急插前一定有訉號出現,不要太急燥!
咁講,無夜期的 大圖尚未出關,不過好勁既 -PC就無得忽視。
想沽都要等M男上返水面先。
九番就已經 #2x3、#3x4,再 -PC,M男再上返黎就拉好甘。

如果繼續熊市,要數到九月才有得見底。
並非六月或八月咁短。

回復 275# cowbearcar 的帖子

5仔又出52週新低啦
壓力是從注碼來的,限制同分散注碼,都有減壓效果

金水兄,仲有信心揸滙豐嗎?

回復 277# ourstation 的帖子

大師兄,好久不見了

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2016-4-6 10:26 發表

咁講,無夜期的 大圖尚未出關,不過好勁既 -PC就無得忽視。
想沽都要等M男上返水面先。
九番就已經 #2x3、#3x4,再 -PC,M男再上返黎就拉好甘。

如果繼續熊市,要數到九月才有得見底。
並非六月或八月咁短。 ...
車兄所指係太陽?以靜制動啦,暫時未見沽貨訊號,睇定啲唔好大衝動。
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

發新話題