17 12
發新話題

NOV 期指 期權

???

Thank you sir

???

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-11-13 13:43 發表
要留意一組下跌通道,現正接近低部,再等一會。
夜期到左… 算唔算…

???

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-11-21 21:02 發表
週五挾倉,期指突破下降軌,但H期期仍受制通道之內,圖表上大富見#2V3,相信突破10420阻力機會高,若然突破目標10700,而從大陽圖見#1CLM後上升,撞子午,希望年結在11500之上。 ...
Thanks ching...

???

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-11-22 17:01 發表
而家咁嘅市況,以保守法吸納高息股,首選仍然係獅子王匯豐,及內銀股,有6.5%息,一定跑羸通漲。
Ching 渣打銀行點睇… 請指教…

???

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-11-22 21:06 發表
2888上次供股時提過考慮停派未期息,從圖表上睇浪5尋底後反彈,整組大浪C會以7組浪完成,相信真正浪底會在2016年8月左右完成,期後將有約10年時間完成X大浪,X浪頂會在340元或以上。 ...
現在還未算底…

???

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-11-24 16:39 發表
挑戰失敗,下望9600
夜期好冷靜坡...

???

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-11-24 18:32 發表
快快趣趣插夠佢就升啦!希望唔好影响我明天食番隻股仔啦!
我都想佢快 d... but 佢好似摸住落... 落下低 d 摸下低  d 甘...

???

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-11-25 06:59 發表
唔洗太担心,最好可以穿218,買番啲高息股,反覆向上,收息賺埋差價。
好似未想鈇住...

???

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-11-25 17:02 發表
可能係因為轉倉高峯期啦,期指極反覆,或先落21800,跟住上23500。
tks ching... 美女真是不死傳說... 阿爺又好似未想鈇住... @.@

???

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-11-27 09:33 發表
大富#2D3,整多個DCC穿22000。
國企有低過前底... 港女未... @.@

17 12
發新話題