發新話題

NOV 期指 期權

自從知道期權小搏大等於玩未日輪之後,好耐都冇玩啦,尤其是長倉客,要有一組持續或有一段稍大單邊波幅至會有運行,所以我選擇做下月,入貨點其實難度不太高,最考功夫就是離場位,所以正努力中,最近就炒708發現有些少進步,1.5元翻炒,2.42元盡沽,今朝高位見2.61元後曾倒插至1.88元。
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

引用:
原帖由 sinding 於 2015-11-27 19:50 發表
赛後检討一定要做,咁先可以進步得快啲!

俾你咁講一講,我又睇到啲野出黎 等我過完大海番黎再谂下佢
祝c hing過大海赚多D

708就是因為今的一插,收報2.37元,相信仍可再創新高。
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-11-27 19:59 發表
自從知道期權小搏大等於玩未日輪之後,好耐都冇玩啦,尤其是長倉客,要有一組持續或有一段稍大單邊波幅至會有運行,所以我選擇做下月,入貨點其實難度不太高,最考功夫就是離場位,所以正努力中,最近就炒708發現有些少進步,1.5元翻炒 ...
玩结算预早諗定,眼明手快遊戲

引用:
原帖由 butterflyjoan 於 2015-11-27 12:58 發表

仲未鈇完...
在實戰區內已預見會到22000,目標是下破21818,今日暫時見21970,相距上次低位仍欠152點,相信目標幾可肯定,到了再觀察訊號。

回復 552# klm 的帖子

腻次過去冇谂過赢钱,主要喺去探路同埋睇下有冇食大茶飯機會
如果可冚到水脚同使费已好满足了

引用:
原帖由 klm 於 2015-11-27 20:07 發表
玩结算预早諗定,眼明手快遊戲
要有足夠技術再加上運氣至得,我都曾經中過,但估到今日插穿224會有幾多人?所以個人覺得玩未日輪係純賭博,我好耐冇玩。

引用:
原帖由 sinding 於 2015-11-27 20:13 發表
腻次過去冇谂過赢钱,主要喺去探路同埋睇下有冇食大茶飯機會
如果可冚到水脚同使费已好满足了

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-11-27 20:25 發表
要有足夠技術再加上運氣至得,我都曾經中過,但估到今日插穿224會有幾多人?所以個人覺得玩未日輪係純賭博,我好耐冇玩。
估錯還估錯,即市操作都有睇方向及入市上的技巧,問题心理压力下,驚缩返贏变輸,呢个先係重点,玩呢D無得靠運,机會率而已

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-11-27 20:12 發表
在實戰區內已預見會到22000,目標是下破21818,今日暫時見21970,相距上次低位仍欠152點,相信目標幾可肯定,到了再觀察訊號。
c hing睇埋8番历史,大佬同各兄弟玩緊咩,大茶飯将至

發新話題