發新話題

OCT 期指 期權

回復 1# OK~ 的帖子

免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

引用:
原帖由 mon128888 於 2015-10-8 12:24 發表
早晨......食白果中.............  >
X2
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

引用:
原帖由 optionbaby 於 2015-10-8 13:13 發表
昨日大仙、大大仙SBO喎!睇唔到咩?
想問問邊個大大仙圖見SBO??

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-10-8 13:54 發表
想問問邊個大大仙圖見SBO??

點解全部走晒入實戰區?呢次証明小咗人討論呢個咁大罪名唔關我金水事啦!
亂吹走埋冇人答我個問題,等我頂一頂個post先,麻煩各位大佬非涉及課程內容,支持吓出來呢度傾

附件

引用:
原帖由 sinding 於 2015-10-2 13:22 發表

馬前炮声明此乃動态阻力非固定不變市况有變再问過要重新睇過祝大家赢多啲  
有冇馬後炮跟進番??

如果根據車兄的牆紙吃光論,呢兩個可謂從未試過咁清嘅,但期指及期權仲有牛熊証市塲又點?

期指自上破雙底頸線22176後,星期五再上破浪1底部22714,波浪理論角度整組下行浪確認完結,未來時間支持位在雙底頸線22176,向上縮減目標23300,對稱目標24000。

聲明:此乃期指期權走勢討論區,並無非作出任何買賣建議,歡迎大家參與討論,馬前馬後亦無任歡迎

個頭肩頂形態有啲奇怪,是否成立?而家個雙底就完整得多,訊號上週五見頂,是否莊家又出古惑整個圖表陷井?真係未知!

引用:
原帖由 Stan 於 2015-10-12 16:14 發表
唔信又升D, 唔信再升D....到大家都信而買升嘅時候就.....
唔知幾時大家...........?

引用:
原帖由 klm 於 2015-10-12 13:35 發表
大大升上星期五撞第三次,但反彈一次比一次低,睇今次回落是否又有買入机會,各c hing又有無遇过金鐘又金鐘,撞完又撞呢種複雜情况?請分享一下.
呢啲情况在強勢升市會出現,正如大大仙#2B3背馳....背馳,最高見過九個波波。

發新話題