發新話題

OCT 期指 期權

???

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-10-25 20:11 發表
稱得上理論總有其原則,世界上所有嘅事都會不變,就如中國人口超越13億,到一定數量後都會出現調整,無論是戰爭亦好,天災也好,如股市一樣,總有調整的一天............... ...
Ching 甘  美女要調整未…

引用:
原帖由 butterflyjoan 於 2015-10-25 21:31 發表
Ching 甘  美女要調整未…
杜指個圖係真正牛市形態,今次浪4調整跟2011年的幅度接近,似已展開浪5向上,德國DAX會更加清晰,對恆指破頂的預測亦相當吻合。
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

回復 1# OK~ 的帖子

thank you ching

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-10-26 08:41 發表
杜指個圖係真正牛市形態,今次浪4調整跟2011年的幅度接近,似已展開浪5向上,德國DAX會更加清晰,對恆指破頂的預測亦相當吻合。
有權威人士指美女畫完左肩圓頂,現在畫頭,還要畫埋右肩才gameover.

引用:
原帖由 klm 於 2015-10-22 13:56 發表
睇大佬托唔托得住,但睇期杈分佈,我估有机落一落224附近,亦配合0.236调整幅度
即月權226P,230P呢幾日加倉積極,大大仙又下子負3PM,6,78番出関DCC,回一回226唔係無可能

回復 326# klm 的帖子

大家早晨!
引用:
原帖由 sinding 於 2015-10-22 10:16 發表
SP trader 15Min 30Min断图激死  
真喺好怀疑喺成班友夾埋黎搵食,呃我地腻啲老散。
大家有冇發覺SP trader 個图嘅Day High同期權大師嘅Day High喺唔同架?開市果阵我明明睇到两個都喺23129,
轉一轉图之後,图果個Day High變咗23121

SP trader 現圖仍是23121,但落盤是23129,有時圖D成交量都有錯

各位早晨!
大富bible跟早前的大大仙幾似樣,因為大細圖訊號未能同步,有可能三撞紙五後仍有高位出現。
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

呢個市我都想佢快的調,唔調冇力上,反反覆覆長倉陰乾,今個月食白果!

好彩走去炒股仔暫時執左10幾萬,真係好過炒衍生賭具

發新話題