23 123
發新話題

SEPT 期指, 期權

???

thank you sir

???

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-9-9 10:29 發表
挾爆,爽
ching... 暫時... 周線破腳穿頭... 其實算唔算轉左勢...

???

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-9-9 11:00 發表
尋日出晒訊號釣晒魚,如果咁都被挾真係冇做功課啦!暫時睇當反彈先,有可能臨死前的回光反照,目標24500-25000,國慶後再算。
TKS CHING... 無夾... BUT 都無落場... @.@

???

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-9-9 16:03 發表
冇落場都好啲,幾驚你尋日抽升short call唔願走,唔走今日入晒肉啦!
無做權… 只玩國企… 見 9千支持到… but 港女就講大話… 所以無行動… 失機… @.@

???

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-9-10 10:27 發表
傳统嘅陰陽燭好多時候係莊家製造嘅陷阱,三白武士可能係落後咗,現在見低訊號係一陽遮三陰。
我都好期待... E 個星期支周燭點收...

???

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-9-10 17:42 發表
破腳穿頭,是否代表見底?我都希望係,但始終覺得差小小,可能彈完再插穿二萬先收工。
所以觀察中… @.@

???

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-9-11 14:46 發表
我估9月9日22176並非呢組反彈浪浪頂,是去long put 即是掉錢落海,要搏只能向上搏,搏到幾多到時睇訊號啦!
我會等下星期先攪... 星期一不低過 21樓先算...

???

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-9-11 15:33 發表
小c壓到4點後。
TKS...

???

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-9-11 17:03 發表
我睇呢段22174-25620反彈應該浪2,而家最大懷疑22249-20366係唔係浪5,如果完成浪5會出現B彈力量會大一啲,但從各圖bible 訊號估計浪4機會稍大,反覆反彈時間大約10天,目標22500至23000。 ...
Tks ching... 如果係 4浪… 甘 286-205… 已經有 8100pts... 假如有 0.236-0.382 反彈就好了…

???

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-9-11 19:23 發表
反彈浪4會唔會係計浪3嘅.0382呢?如果係25620-20366=5254X0.382 =反彈2007點,目標22373差不多到囉。
牌面就好似無… 最好 kiss 50天先 good bye la...

23 123
發新話題