發新話題

SEPT 期指, 期權

引用:
原帖由 rcecbest 於 2015-9-22 11:31 發表
升勢似受阻,食左先
破咗位上咗一级,不過我覺得仲难搞咗,上面再上多一级有大阻力,再追入又好似博唔過

引用:
原帖由 optionbaby 於 2015-9-22 15:00 發表
破咗位上咗一級,不過我覺得仲難搞咗,
上面再上多一級有大阻力,再追入又好似博唔過

動物的啟示

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-9-21 11:25 發表
大富向下出關,但大仙向上出關,得完成C3後,午後再插。
玩足兩天。。。。。。。
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

反覆到暈,班大大仲食緊iv

有時係非常奇怪,尋日未開市前仍然相信反覆反彈未完,目標仍維持見反彈0.382的22450,但開市後留意國期圖已出現見頂訊號,令我改變咗睇法,在上午收市前見一組細圖出現反彈,正正就是出關後的DCC沽貨訊號,每一個走勢都可以從MT's BIBLE訊號上見得到,其實心情非常感動,個人覺得無論你哋話我井底蛙亦好,擦鞋仔亦好,都唔再重要,一種好的技術分柝已夠用啦!
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

???

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-9-22 19:20 發表
有時係非常奇怪,尋日未開市前仍然相信反覆反彈未完,目標仍維持見反彈0.382的22450,但開市後留意國期圖已出現見頂訊號,令我改變咗睇法,在上午收市前見一組細圖出現反彈,正正就是出關後的DCC沽貨訊號,每一個走勢都可以從MT's  ...
國企甘快要見 8千… @.@

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-9-22 19:20 發表
有時係非常奇怪,尋日未開市前仍然相信反覆反彈未完,目標仍維持見反彈0.382的22450,但開市後留意國期圖已出現見頂訊號,令我改變咗睇法,在上午收市前見一組細圖出現反彈,正正就是出關後的DCC沽貨訊號,每一個走勢都可以從MT's  ...
在時間上似唔似2浪抄4中?日图又頂clm,仍观望,另週線clm,但#2 -3pm,下子,估計是彈完仲有机再跌.

226c今日收市唔夠30,若咁输法真係比人笑死

thanks......

引用:
原帖由 mon128888 於 2015-9-22 01:13 發表

危危地.....
有先見之明

發新話題