發新話題

AUG 15 期指 期權

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2015-8-5 11:24 發表
如果自創新招成立的話,8月17至19日會見 25500。
先見先食。
其實中午未收市前
我已寫了目標價和日期,本post第20頁 #199
而金水兄睇漏之餘,仲反而三番四次要求示範
究竟是誰不懂得 尊重?

難道要我跪求你說出睇漏原因?!

不如你嘗試以第三者身份睇番你今日講過d乜!

相比之下,MT Sir有更高的接收新事物能力
GPS班尾段對VHSI搵GP量 大單邊日期
其實是我刻意話要研究VHSI
他實際實踐出來,並做埋教程!

連免費講座講D乜,
本人都實際畀明確意見
抽走D索羅絲贏二百幾萬美金歷史
如何露一手等等
逐個班講解 讀完會識D乜!
最後收生情況有改善

背後參與做佐好多野,你只享受成果
或者另一個師兄pm講得岩
你唔值得我動怒,放過自己。

引用:
原帖由 ~family~ 於 2015-8-11 10:07 發表
我飽啦有160% 多謝MT'SIR
恭喜,估唔到今日沽壓咁大。
仲諗住坐定定等收成。

我想問下,呢度有幾多 MT 學生無租用 Winquote軟件?

其實 #3 真係好重要
就算1分鐘等#3入市/食胡,趨勢市其實食到好足

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-8-11 16:18 發表
今個月以嚟我對個市時冇乜期望,昨日見GP底後推測大市照舊挑戰25000阻力,今日咁嘅走勢,就知道點解阻得咁利害啦,如果因為外圍市况,我真係唔知,訊號上仍未真正有沽貨訊號,睇埋明天開市後個走勢至算,我今個月就食白果中:smile_30 ...
大大仙出佐關無沽貨訊號?!
如果傳統保力加通道去睇
大圖係好差的形態,本來升穿中線20sma係上望好機會
拍偏之餘仲要連尋日個收市價都守唔到
傳統保力加通道用法,從中線開倉至頂/底

諗番今日之所以裂口高開再彈高,然後插水
純因為每月10至12號強姦金 入場接火棒!

始終無租Winquote,可否幫我研究下 中移動
係咪出齊大細蝴蝶兼受阻數字系統103
如果又黎插一輪落88蚊,有乜期權選擇建議?!

我來是求財,互相合作,並非求氣。

金水兄,你係度人氣旺好多
市場告訴現時所擁有的技術仍有不足
人要活到老學到老
現在市場走最惡搞的 (抗散性三角形)
盲好盲淡都有失算吃苦頭的時候

其實畀佐好籤你,941今早低開再向下
亂點隻貼價put都可以有得執
求財唶,幫到手就係好師兄
人總有偶然失算之時,錯佐研究漏雞佐乜就得

引用:
原帖由 sinding 於 2015-8-12 13:37 發表
道期一度跌120,咦家跌100點
228p 看成交吧
今朝A餐B餐全部出齊

講下尋日無端端 裂口高開再夾高
之後一去無回頭原因:

無錯,每月10至12號有一日係強姦金指定入市日子
另類打稅屈你接火棒
這是圖表以外必須留意的左右摑
已經不是第一次講,非圖表訊號問題

老實講,辛辛苦苦賺來的錢畀你咁屈黎接火棒
個人對出面贏我錢的怨氣更大!
D錢賺返黎有血有汗架
咁老屈!

引用:
原帖由 smun 於 2015-8-12 14:39 發表
今日入貨咪平入囉...ching你又知是昨天入的?
平?!
如果破上次低位落225
仲平唔平?

事後會知道,10至12號有時係因假期提早或延遲
但本質係11點前出Week High
跟住係咁先,插到用 怨念來形容!

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-8-12 17:48 發表
B餐160的怨念?有冇止血位?
165點,正常今朝第一下插穿160後超快落145
同埋一早講清楚,見佢企唔穩160才追打
好比 大大仙扑頂,插穿至計數

今朝250c最高 157咋!
到我拍鐘食胡時,第二口價已縮到152
唔使1至3分鐘落145樓下 才正常
期權你最想食中既 頂/底位,
其實要把握最關鍵個6秒,有時少到半秒都無。
尤其避雷針,槌頭
過佐除非有水魚救你,好難食得足,細點數除外

今日都幾R頭,贏錢竟然係今朝有V彈果野
下午返工無買跌!

發新話題