發新話題

AUG 15 期指 期權

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-9-1 15:02 發表
今日應破未破,可能組織更大嘅下插力,Long put係好策略。
見真章

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-9-1 14:23 發表
都唔係克人僧嘅,大戶做野一定係不擇手段,係啲傻豬至會講人義道德,未儲夠貨唔殺住,引儍牛上當。
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

回復 1032# goldwater 的帖子

臨4点期子先大成交

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-9-1 08:55 發表
莊家真係玩得出神入化,尤其對短線嘅波動,好在有MT's技術幫手,提醒反彈未係時候,唔駛心急,而今日係一G底,睇吓可否下破20800。
差少少20800穿

夜期穿左20800...差不多反彈未呀?

???

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-9-1 14:23 發表
都唔係克人僧嘅,大戶做野一定係不擇手段,係啲傻豬至會講人義道德,未儲夠貨唔殺住,引儍牛上當。
再鉄… 無底 lu wow... @.@

引用:
原帖由 DYBJC 於 2015-9-1 17:33 發表
夜期穿左20800...差不多反彈未呀?
井3剛開始滑翔向下,唔㑹咁快完
壓力是從注碼來的,限制同分散注碼,都有減壓效果

港滙今次要好小心,如果不斷強勢,個市不繼下跌,可能係俾人玩,係投機係港元同美元脫勾上
壓力是從注碼來的,限制同分散注碼,都有減壓效果

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-8-31 13:15 發表
今日個市向下早就可以預料到,所以大市冇乜好講,long put坐住先,等明天的一組G底情况如何再跟進,120點做咗三幾190LP,都係萬八元,我諗唔會有人走出嚟話輸到失果踪啩! ...
贏兄?贏兄?真係冇佢個馬騮咁好戲啦
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-9-1 15:02 發表
今日應破未破,可能組織更大嘅下插力,Long put係好策略。
20800 那怕明日成力屎了

發新話題