發新話題

JUL 15 期指 期權

引用:
原帖由 mon128888 於 2015-7-29 15:29 發表

冇咩HANG 機,  連部08年股JOY 时買既機得1GB RAM 都好順,
我想試下04 年買果部NOTEBOOK 都裝
多谢分享!

g511600@6   try try

回復 302# mon128888 的帖子

唔明,你想講乜?
唔方便可PM

thanks a lot

回復 302# mon128888 的帖子

收左無得try lu...

强國没有具公信力的人物

引用:
原帖由 sinding 於 2015-7-29 16:21 發表
唔明,你想講乜?
唔方便可PM
long 左

引用:
原帖由 sinding 於 2015-7-29 18:43 發表
誰來安撫股民:
http://finance.sina.com.cn/world/20150729/180622824541.shtml
冇左了

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-7-25 10:25 發表
做LC/LP好多時候都係心癢手多,比時間磨乾,尋日滿以為星期一會稍為高開後LP248,事與願違,美股下跌拖累港股ADR穿25000,黑期夜場同時穿昨日底,可謂同步啦!穿位量度目標24500,但以小時圖訊號所見有可能更低至24000,所以LP248計劃 ...
雖然買貴咗,但爆炸點總算勉強可以準確捕捉得到,248p即日最高去到600以上,量度目標24000-24500,期指最低位24164可以話係超合格完成,相當之理想啦!

從回來訊號所見,小時圖#2拗腰向上出關,相信結算日都不會太平凈,明天開市LC250,目標25600。

免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

回復 309# goldwater 的帖子

Long 即月?目標25600?

發新話題