發新話題

JUL 15 期指 期權

回復 273# mon128888 的帖子

终於識講笑嘞,咁嗎唔悶咯!

引用:
原帖由 optionbaby 於 2015-7-24 14:52 發表

终於識講笑嘞,咁嗎唔悶咯!
人唔悶個市悶, 不如抄美股

回復 275# mon128888 的帖子

個市咁玩法我認爲同美股有關,危危地。今晚有较大嘅跌幅可能後市有难

引用:
原帖由 optionbaby 於 2015-7-24 15:20 發表
個市咁玩法我認爲同美股有關,危危地。今晚有较大嘅跌幅可能後市有难
望下星期先最好

???

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-7-23 19:19 發表
長倉陰乾,磨刀等下星期。
超級反覆... @.@

回來睇訊號真係幾亂,今日低位下壓近25000,從小時圖已見向下出關,加上已出現下子午,相信極有可能低位近24500結算,若果成立,週一待高開至25250附近lp248,升穿25400止蝕。

免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

引用:
原帖由 optionbaby 於 2015-7-24 15:20 發表
暫时仲顶得顺,瞓醒覺就唔知咯!

其實今日出突破性裂口,而周線圖剛好今周 10破20死亡交叉。
所以本周夾上係 子午交叉左右摑 的 左一巴!
真身下周覆行出來!

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-7-18 09:50 發表
中線而言,22714是否浪底真係有啲懷疑,期指從2008年引伸上嚟嘅上升軌輕微下破,以週圖訊號所見,下行時間未完,一旦下破22714,下一個支持22400。
從週圖bible 訊號見下行時問未完,但是否仍穿上次底就言之尚早,而我睇機會較低,現時估計要完成築底後另一組大浪將突破32000,恆指國指雙雙創歷史新高。
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

發新話題