發新話題

JUL 15 期指 期權

回復 247# mon128888 的帖子

今年明年再有新高?定係之前28xxx已經係頂?要等到2019先再破?

引用:
原帖由 DYBJC 於 2015-7-21 09:32 發表
今年明年再有新高?定係之前28xxx已經係頂?要等到2019先再破?
詳細唔記得, SORRY

回復 249# goldwater 的帖子

可以LP了嗎?

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-7-21 08:01 發表
小時圖#2X3前LP真係會蝕水嫁,等下先啦!
未!等啦!
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-7-21 15:34 發表
未!等啦!
都高收...

引用:
原帖由 mon128888 於 2015-7-21 16:04 發表

都高收...
#2未出關,有權再破頂,但LC似食雞肋,我建議想食大茶飲,先等2X3先準備,大把時間,留番d子彈!
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-7-21 19:53 發表
#2未出關,有權再破頂,
但LC似食雞肋,我建議想食大茶飲,
先等2X3先準備,大把時間,留番d子彈!

其實中佐保力加通道中線受壓,做淡有理。
穿中線止蝕都唔遲!

附件

2B 巨熊殺入

thank you a lot

thanks a lot

回復 257# cowbearcar 的帖子

今日又要開始忙,吉倉,都係一字「等」!

發新話題