發新話題

JUL 15 期指 期權

有機會pm我,等我一齊做下白老鼠先

有機會pm我,等我一齊做下白老鼠先X2

引用:
原帖由 optionbaby 於 2015-7-20 11:16 發表
師兄!考虑下會唔會影响啊Sir收生再决定

黄金跳水40美元,大媽晕得一阵阵
http://finance.sina.com.cn/world/20150720/095422735711.shtml
你地吾好一唱一和啦!有料show 出嚟分享吓!我就唔信啦
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

引用:
原帖由 mon128888 於 2015-7-20 13:47 發表

好似09 年定某年PARTY 上講過
師兄都有聽過,跟住係點走?我忘記咗,好似第二個X頂係2019年。
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-7-20 18:01 發表
你地吾好一唱一和啦!有料show 出嚟分享吓!我就唔信啦
哪!大家學下野啦!要學到好似goldwater赢兄咁醒目先唔會俾人呃的

引用:
原帖由 sinding 於 2015-7-20 18:52 發表

哪!大家學下野啦!要學到好似goldwater赢兄咁醒目先唔會俾人呃的
咁都未必,起馬我唔識運用技術買六合彩,又唔識運用技術過大海,更加唔冇家贏兄嘅笨策。

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-7-20 18:04 發表
師兄都有聽過,跟住係點走?我忘記咗,好似第二個X頂係2019年。
好似記得DOW 就去到20000以上,  HSI 35000以上,
詳細唔記得, 15/16年係好多新高的,

而且聞說宜家HSI 23000時個PE 得10左右, 同MT SIR 預計上升大勢符合的

回復 247# mon128888 的帖子

謝謝師兄!

小時圖#2X3前LP真係會蝕水嫁,等下先啦!

Good morning

發新話題