發新話題

MAR 15 期指 期權

???

Thank you sir

???

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-3-11 15:59 發表
要留意VHSI運行+PC中,今個月低位有可能試上次低部22500的位置!
甘激... @.@

???

[quote]原帖由 goldwater 於 2015-3-11 16:52 發表
今日232p最高做142點收報138點,較大成交平均價70點上升1倍,一個熟悉技術分析投機者,睇訊號入塲並唔難,最難係離塲嘅決定,因為一段較大嘅波幅,訊號都係超賣背馳,好多老散進塲撈底越撈越低,所以會輸死人嘅情況,呢啲環境唔造淡都 ... [/quote
Tks ching... 今次陰陰鉄… 真係唔知佢鉄到幾時… @.@

???

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2015-3-13 17:38 發表
金水兄 下周睇邊日最佳g 底?
牛柱有四大柱,斬完都肥囉!
d 牛去到邊處 ar... @.@

???

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2015-3-13 17:49 發表

以為四支,原來五支牛柱!
http://202.153.115.106/home/flash/cbbc_ko_indicator_real_100.html

252熊加埋 253熊才得其中一支牛柱的高度。
畀你做大戶都殺牛吧!
...
幾時出 +... 琴日好似無甘多坡... 原來今日... 暈... @.@

???

一千億...

???

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-3-20 15:13 發表
24500走上24533,我都話度位都係未夠班,阻力咁大,呢餐飯真係難揾食,今日啲期權金縮成咁,小心short 錯邊!
CHING... 期權金縮代表大平買... SHORT 唔著數... LONG 遇上 MORE... 死得仲橙... 是 MA...

???

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2015-3-27 17:42 發表
估計磨到期結乾食。
期結後會有明朗的大單邊,
始終期結前連續七日期指在200點範圍內屬少見,
儲佐咁多貨,開車唔係講玩。
VHSI 幾乎要落去11度!

月頭有 Call 輪、 ...
夜期算明朗未…

發新話題