發新話題

MAR 15 期指 期權

引用:
原帖由 sinding 於 2015-3-30 10:27 發表

金融市場就喺咁,金銀匯都一樣,一到關鍵時刻就有古怪事發生。
亦都喺我決定過大海一試的原因之一。睇下有冇多一條財路
我驚你無命享!

http://forum1.hkgolden.com/view.aspx?type=SP&message=5744572

無敵馬神Robert Moore , 一代傳奇唔洗多講 , 可以話係天王級人馬 , 50,60,70後都當佢係神 , 贏超過億港元 , 曾經一晚係沙田夜馬贏五千五百萬 , 比馬會封殺同開記招 , 最後自殺了結傳奇一生 , 死後留低既必勝方程式到宜家都未有人解開到

Rod Dufficy又係贏到開巷 , 係香港比人瘋狂爆格 , 黑道中人落追殺令逼佢交出贏錢方程式 , 之後要著草番澳洲

薯條先生 個腦轉得好快 , 修為又好 , 天份極高 , 優點係波馬狗牌棋樣樣都精 , 受人尊重

Kelvin Leung 90後代表 , 草根出身 , 20歲贏幾千萬 , 少年賭神 , 不過instagram幾串下 , 但應該前途光明

劉永寧 白手興家贏過億之後走去信耶穌介賭   , 好難捉摸  , 宜家周圍叫人介賭

回復 451# cowbearcar 的帖子

多谢提供!
“比馬會封殺同開記招”未曾聼過,亦都唔合逻辑,馬會唔喺同赌仔对赌,祗喺提供平台收服务费,唔使咁样做。

涉及練馬師騎師操作,你懂的

回復 453# CB900 的帖子

落得注就余咗佢,所以唔使场场買,好赔率啱心水先買。
引用:
原帖由 sinding 於 2015-3-30 09:54 發表
今早唔知喺交易系统有问题定網络缐路有问题?两個唔同户口登入到都冇野睇。
休戰一天,收皮!
你地嘅交易系统冇事咩?我腻便嘅仲未得哦!

大家有冇糖食?
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

引用:
原帖由 optionbaby 於 2015-3-20 13:38 發表
细權P232一早就俾我long到7點, 跟住懈後面Short番幾張大權. 应该都吃硬嗝嘞哇! 所以好開心!
引用:
原帖由 optionbaby 於 2015-3-25 14:51 發表

+碼

半個全天侯策略,

來回船票有着落。

以小博大博錯邊, 但今日好彩今日上升波幅大,

LC 24,800 32@4,  73@-4

有少少微利

回復 457# arthur0756 的帖子, 回復 456# optionbaby 的帖子

恭喜!有得落袋點都好過冇。

optionbaby過大海轆大佢。

引用:
原帖由 arthur0756 於 2015-3-30 14:57 發表
以小博大博錯邊, 但今日好彩今日上升波幅大,

LC 24,800 32@4,  73@-4

有少少微利
恭喜!
最低8點,要捉好考人。

估唔到 #1 長和 差1毫才 160蚊!

哈!罵完夾上160.7收市。

發新話題