發新話題

MAR 15 期指 期權

基本分析就唔好,技術分析真係唔識睇佢幾時返上九十!算啦,情意結!

附件

ScreenHunter_02 Mar. 10 13.10.jpg (112.61 KB)

ScreenHunter_02 Mar. 10 13.10.jpg

飲茶時間

大家慢慢諗吓,歐美破頂再破頂,港股幾年得個吉,市面上嘅大藍籌貨源歸晒邊,莊家只係利用手上加上市塲上少數可流通股數舞高弄低,响衍生工具賭塲興風作浪,記得上年行過銀行,有老散响江邊話「隻2628冇得升格拉,見‧20蚊樓上沽哂佢啦。」後果今日睇到啦!係散戶心聲,還是市塲情緒?

免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

有冇用紧一通户口嘅師兄/姐下午開市时發现有異常交易? 我個倉有限价單無喇喇跳价成交佐 依家叫一通查紧發生佐乜野事

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-3-10 14:09 發表
大家慢慢諗嚇,歐美破頂再破頂,
港股幾年得個吉,市面上嘅大藍籌貨源歸曬邊,
莊家只係利用手上加上市塲上少數可流通股數舞高弄低,
響衍生工具賭塲興風作浪,記得上年行過銀行,
有老散響江邊話「隻2628冇得升格拉,見‧20蚊樓上沽哂佢啦。」
後果今日睇到啦!係散戶心聲,還是市塲情緒?
和氣生財,今次 Put圖 驚見 GP樣,有反彈嗎?
請看234p 連成交

234p
連埋柃形GP都計就算到好多添。
又多大成交食胡咁!

附件

234P 是日Put圖

升市莫估頂,跌市莫估底,唔做沽都未係時侯lc!
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

而家要注意VHSI(太陽),#2似準備X3,如果出現+pc就要小心!

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-3-10 14:47 發表
升市莫估頂,跌市莫估底,唔做沽都未係時侯lc!
剛見到 244c 有 154注撈 93點,我就 89點入佐。
食佐先?
見完 99即落 94,但仍有水位。
定係我拗頸過頭?

附件

244c 即日

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2015-3-10 14:51 發表

剛見到 244c 有 154注撈 93點,我就 89點入佐。
食佐先?
見完 99即落 94,但仍有水位。
定係我拗頸過頭?
時辰未到

發新話題
最近訪問的版塊