發新話題

期指-即市短炒

賭期權最高勝算策略係收息,唔駛週圍走,坐定定收錢!

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-2-6 14:08 發表
期權唔可以當期指炒嫁,如果做246SC+248SP共有737點又有乜意見?(兩邊價內)
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

引用:
原帖由 CB900 於 2015-2-6 22:26 發表
師兄勁啊!計到共振位,我計到係24號,價位23450,暫時以abc進行,星期一跌穿24300就確認插了
CB版主,根據2月功課
23500和23488有約50M街貨!
所以窩輪結算平均價在23450係非常正!
問題係3月功課238至239
真係多時間過頭,
細路太悶會點?

回復 32# cowbearcar 的帖子

又時間延伸?長和好似三月開股東會是否通過
23450係二月期權下限位,可能都唔到,不過月尾希臘玩政治

引用:
原帖由 CB900 於 2015-2-6 22:26 發表
師兄勁啊!計到共振位,我計到係24號,價位23450,暫時以abc進行,星期一跌穿24300就確認插了
Good morning c-hing, 24300 跌穿啦!

回復 35# nanosecond 的帖子

差兩日,時間拖慢左

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-2-6 14:08 發表
期權唔可以當期指炒嫁,如果做246SC+248SP共有737點又有乜意見?(兩邊價內)
玩咗咁多日,卒之要嘔突
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-2-11 14:26 發表
玩咗咁多日,卒之要嘔突
時間就是朋友得朋友得天下

引用:
只要你明白大戶如何操作,期權嘅特性,就會清楚知道銀紙係唔洗自己印嘅!唔洗左撲右撲!

回復 39# goldwater 的帖子

發新話題
最近訪問的版塊