發新話題

期指-即市短炒

有冇影響

有冇人投資老千貨幣?

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20150207/bkn-20150207181238653-0207_00822_001.html

免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

回復 21# goldwater 的帖子

之前朋友投資幾台挖礦機,重叫我投資和推廣,我話妳係閒錢投資下,但風險好高!波浪許計五浪大跌和爆破,果然中了 ,世界上有咁易賺,火棒就有得接

引用:
原帖由 CB900 於 2015-2-8 01:44 發表
之前朋友投資幾台挖礦機,重叫我投資和推廣,我話妳係閒錢投資下,但風險好高!波浪許計五浪大跌和爆破,果然中了 ,世界上有咁易賺,火棒就有得接 ...
老千世界,大食細都係自然定律,波浪理論港股用唔着,就好以近年嘅香港法律一樣,可以選擇性執法,即話事人可以根據下注散戶一方通殺,大戶話:「你睇我唔到!」
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

Good morning!

242p, c187 +53

L171 C176,  +5

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-2-7 22:00 發表
有冇人投資老千貨幣?

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20150207/bkn-20150207181238653-0207_00822_001.html
無記套 點金 劇出佐,打死都唔摸!

引用:
原帖由 CB900 於 2015-2-6 22:26 發表
師兄勁啊!計到共振位,我計到係24號,價位23450,暫時以abc進行,星期一跌穿24300就確認插了
c-hing, 過奬咯!小弟以為會急插,今日坭睇,都似乎會上上落茖,唔係直落格局,可能會先到23900左近,LP都係有賺即走好D!  

引用:
原帖由 nanosecond 於 2015-2-9 10:11 發表
L171 C176,  +5
身手
我年紀大,跑得慢,師兄多贏!

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-2-9 12:28 發表
身手
我年紀大,跑得慢,師兄多贏!
c-hing 唔好講笑咯,5點都賺,唔怕俾人笑。不過小弟個張 256SC,希望可以等到23900啦!

Good morning!

發新話題
最近訪問的版塊