發新話題

FEB 15 期指 期權

回復 270# ironcondor 的帖子

赢兄仲未上堂?
大家早晨!

引用:
原帖由 ironcondor 於 2015-2-18 07:54 發表
太陰半月已出關
又見你入到實戰班專區哦

回復 271# sinding 的帖子

是否我攪錯了嗎,眼見#2升破#3,大牛市了。

回復 273# ironcondor 的帖子

我嘅理解呢個情况应喺#2A3, 水底上黎才叫出關,唔知喺我理解错咗定喺你,其他赢兄赢姐可更正下

回復 274# sinding 的帖子

Thank you Win Hing.

引用:
原帖由 CB900 於 2015-2-16 10:58 發表
由於大富三兄弟未上水面,,重有男仔係頂,所以都係反覆,,可能假期後單邊一條,大家等下啦!
下星期賭期權長倉中單邊六百點夠了,不過最好呢兩日磨下,越悶越好 ...
磨左2日半,下星期應該有動力了。如果做 lC250, SC252,不過太陽麥仔頂,星期一早上再震一下就好了,收市前做2套先,57點

回復 274# sinding 的帖子

兩者分別力量強弱

引用:
原帖由 CB900 於 2015-2-18 11:16 發表

磨左2日半,下星期應該有動力了。如果做 lC250, SC252,不過太陽麥仔頂,星期一早上再震一下就好了,收市前做2套先,57點
多幾點我直接買兩張252

引用:
原帖由 ironcondor 於 2015-2-18 09:26 發表
是否我攪錯了嗎,眼見#2升破#3,大牛市了。
升上水面是出關,但呢一關一般投機者都睇到,仍有可能踩地雷,所以我應為#2X#3呢一關較有實力,如果單一睇伴月圖,可以量度到縮減25750,對稱目標約26100,依書直說,得唔得到時至算,但大戶令個市反覆波動橫行係最着數,所謂時間就是金錢,到時見老散傾向一面,就來一招趕盡殺絕!
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

窩輪等如期權,每派一份出街莊家有理冇理就等如放貴利,尤其是而家玩期權啲人,自以為升咗級,其實大部份人玩緊末日輪都未知!
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

發新話題
最近訪問的版塊