發新話題

FEB 15 期指 期權

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-2-17 12:53 發表
多謝師兄資料,真係財到光棍手...................!
呢兩日假期氣氛濃厚,成交簿弱,大戶容易舞高弄低,根據月初時248Sp,可能喺248樓上反覆結算就穩袋2000幾萬! ...
我既倉最有利就是結在248!希望如師兄所言

引用:
原帖由 mon219 於 2015-2-17 14:14 發表
http://www.stockq.org/market/indexfuture.php

美期跌緊60

幅圖 248p 的箭嘴,你係點理解呢?
Long 定 Short?

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2015-2-17 14:20 發表

http://www.stockq.org/market/indexfuture.php

美期跌緊60
不怕    我是買250P沽248P   509點買的242C沽左兩次244C賺完今日又沽過

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2015-2-17 14:30 發表

幅圖 248p 的箭嘴,你係點理解呢?
Long 定 Short?
有溢價時高位沽,現在溢價少左好多應是平倉盤慢慢變買

引用:
原帖由 mon219 於 2015-2-17 14:14 發表
今日都未破25000就較失望,所以短線又比大戶控制,但大方向高位仍未出現,究竟結算前突破還是結算後就唔敢肯定。
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2015-2-17 13:53 發表

你無諗住搬倉?
冷靜啲
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

睇市就好似睇相算命一樣,依書直說,發唔發到達就下回分解,伴月太陽行緊SBO,驚佢升仙機會大過落地獄。

原來天花搬高好多,今次真係大意

回復 268# goldwater 的帖子

太陰半月已出關

發新話題
最近訪問的版塊