發新話題

FEB 15 期指 期權

阿爺今天走势已知不妙

阿爺小时图走勢不好,加上24000的肥牛,你们慢慢想吧!

如以保歷加通道睇///可以上24800.....星一, 會否先上一上24800后再平行找方向?
我個人覺得佢應向下...

引用:
原帖由 jackyng 於 2015-2-13 14:53 發表
阿爺小时图走勢不好,加上24000的肥牛,你们慢慢想吧!
D牛大戶買
香討有人24630沽期
佢連行近平手贏手續費的機會都無

回復 208# cowbearcar 的帖子

24650  buy??

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2015-2-13 15:42 發表

D牛大戶買
香討有人24630沽期
佢連行近平手贏手續費的機會都無
C兄, 咁你的睇法係點????

起碼太陽麥當勞頂啦

引用:
原帖由 CB900 於 2015-2-13 16:37 發表
起碼太陽麥當勞頂啦
太陽麥當勞頂???

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-2-12 16:31 發表
劃圖就唔識嘞,訊號都可以估下,明天一組GP幫大富上山,大陽揸槍去打刧,八番九番上山頂,25300見
我唔知大家對MT's技術有幾多認識,但呢個訊號,一早可以話比大家知未發生的走勢,就好似將大戶嘅圖表一筆一筆鈎劃出嚟咁,今日雖然未衝穿248,但足蹟已出現突破250,希目2月結算前能見260或更高!

如果你問我收到乜嘢消息,我只可以答你:「留意BIBLE訊號變化!」
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-2-13 16:45 發表
我唔知大家對MT's技術有幾多認識,但呢個訊號,一早可以話比大家知未發生的走勢,就好似將大戶嘅圖表一筆一筆鈎劃出嚟咁,今日雖然未衝穿248,但足蹟已出現突破250,希目2月結算前能見260或更高!

如果你問我收到乜嘢消息,我只可以 ...
什麼是 BIBLE訊號變化? 可以講下嗎?

發新話題
最近訪問的版塊