發新話題

MAR 期指 期權

Good afternoon

引用:
原帖由 KM88 於 2013-3-5 23:55 發表
昨日大波幅,扯遠了long的合理價,
如在昨日的收市前做貼價sp+sc,
今日是有著素的!
bingo again............

早晨啊各位!

請問各位,呢個月已經除完息,期指合理值是否系平水,但我睇過有D計法系需要計算利息,如果單純只計利息,計出來系高水幾點,唔知啱唔啱,唔知有唔師兄指證下。

???

引用:
原帖由 CB900 於 2013-3-18 12:40 發表
今星期太陽有細g底,下星期周期有大g頂,估計今星期218-216,下星期反彈過倉,又最痛位係224,過倉估低2個int
ching

唔通期結先到最痛位係224.. 後插...

引用:
原帖由 butterflyjoan 於 2013-3-22 10:26 發表

ching

唔通期結先到最痛位係224.. 後插...
出左細g底反彈都係咁小,重要你大眾心目中的225下,時間越耐彈唔上225,就危,!可能224最痛,但現貨225左右
蟹貨一堆,正常月底唔放生224-225好倉,夾到下星期二轉倉時先快速市!尤於大大富想形成順排姿勢,vhsi用bible 看顯示波動擴大,重要反覆一下!下星期有機會做左右,宜以1:3對戰!

???

引用:
原帖由 CB900 於 2013-3-22 11:20 發表

出左細g底反彈都係咁小,重要你大眾心目中的225下,時間越耐彈唔上225,就危,!可能224最痛,但現貨225左右
蟹貨一堆,正常月底唔放生224-225好倉,夾到下星期二轉倉時先快速市!尤於大大富想形成順排姿勢,vhsi用bible 看顯示波動擴大 ...
thank you ching, 但 e 幾日又係轉倉位... 好似不能作準 wow... 3月25日菜莆先有定案...  

thanks ! ching !

引用:
原帖由 butterflyjoan 於 2013-3-22 11:30 發表

thank you ching, 但 e 幾日又係轉倉位... 好似不能作準 wow... 3月25日菜莆先有定案...  
下星期一開始轉倉了

引用:
原帖由 CB900 於 2013-3-22 12:00 發表
下星期一開始轉倉了
今日都開始轉倉啦!

發新話題