發新話題

FEB 期指 期權

只有跌住追,昨天說今天大陰,但又計唔到5百幾,看來再學習了

引用:
原帖由 bb2682 於 2013-2-5 16:01 發表

可能去 22100
看下跌速度有機的

個人覺得係由佢 free fall, 得閑就出來頂一頂

首先希望係三叔飛短髮, 一步一步看吧, 暫時看呢次是回調格局, 但會制造些少市場恐慌感覺

此次如果真係回調的話, 之後是飛升格局, 之前升浪係 45 度, 之後既升浪會比 45 度更大更高

回調須時和假期眾多, 個人還是覺得 3 月才開始, 直至 9 月才是那飛升格局, 10 月開始就係走得快好世界

請自行再分析
壓力是從注碼來的,限制同分散注碼,都有減壓效果

引用:
原帖由 ourstation 於 2013-2-5 16:45 發表

首先希望係三叔飛短髮, 一步一步看吧, 暫時看呢次是回調格局, 但會制造些少市場恐慌感覺

此次如果真係回調的話, 之後是飛升格局, 之前升浪係 45 度, 之後既升浪會比 4 ...
師兄,要飛幾多髪?

引用:
原帖由 CB900 於 2013-2-5 17:09 發表
師兄,要飛幾多髪?
通常係飛短髮, 等我返屋企再用把劍細心找它出來

引用:
原帖由 ourstation 於 2013-2-5 16:45 發表

此次如果真係回調的話, 之後是飛升格局, 之前升浪係 45 度, 之後既升浪會比 4 ...
Ourstation 兄, 入得貨時請通知一聲 , 吾該晒.

引用:
原帖由 ourstation 於 2013-2-5 17:52 發表

通常係飛短髮, 等我返屋企再用把劍細心找它出來
看抄邊個髮型

今天下跌有D恐慌, 大富大貴#1都在低位, 明天應有反彈, 反彈後再跌

剛剛簡單計算一下, 有三個位
223 - 飛短髮位, 一個好其怪既位, 係兩條 ma 之間
220 - 我個圖既 FAN 位
208至210 - 250天線同我個圖既第二個 FAN 位

232lc増倉2000張,看來明天反彈在即23296,23428

發新話題