發新話題

JAN 期指 期權

半代子午.

大時代, 可否子午???

回復 647# samy 的帖子

過獎!  學習中。

啊爷仲有大概100点上升空间,小三仲可以迷倒三叔。

引用:
原帖由 sinding 於 2013-1-28 15:10 發表
過獎!  學習中。

啊爷仲有大概100点上升空间,小三仲可以迷倒三叔。
俾佢迷多 2-3 日好啦, 唔係既話, 三叔好易 x 盡人亡
壓力是從注碼來的,限制同分散注碼,都有減壓效果

引用:
原帖由 ourstation 於 2013-1-28 15:20 發表

俾佢迷多 2-3 日好啦, 唔係既話, 三叔好易 x 盡人亡
下星期可能小三放三叔回家,比佢辦年貨?

引用:
原帖由 ourstation 於 2013-1-28 15:20 發表

may be uncle 3 don't want leave siu 3 away

引用:
原帖由 lyt 於 2013-1-28 15:21 發表

may be uncle 3 don't want leave siu 3 away
如果呢個情況, 即三叔 x 盡人亡, 咁今年既升浪頂要調低 d 了, 因為小三要分緊 d 身家, 到時再計計數吧
壓力是從注碼來的,限制同分散注碼,都有減壓效果

引用:
原帖由 ourstation 於 2013-1-28 15:30 發表

如果呢個情況, 即三叔 x 盡人亡, 咁今年既升浪頂要調低 d 了, 因為小三要分緊 d 身家, 到時再計計數吧
still belive can see 25000, once uncle 3 may back to 224-5 but don't know when

引用:
原帖由 Jinpa 於 2013-1-28 11:13 發表
... 大大仙是#2PC,技術指標處高位,留心未來數天BOD。

以小博大明後天(機會)還多着呢!
大大仙技術指標已回落不少,留意回馬,及harmonics。
市場運動,如一切世間現象,
總有其相,必有其數,故必有其法。
有法,則有術。

大富圖, 似DCC

thank you very much !!!!!!

發新話題