19 12
發新話題

NOV 12 期指,期權

引用:
原帖由 rickso 於 2012-11-2 15:06 發表

支持 !大師兄。
小師弟,真係估唔到你會企出來支持吓,我需然覺得好攪笑,但條友實在太煩,一經搭上,恐怕連累咗你啦!
真係頂唔順!

引用:
原帖由 NOWATER 於 2012-11-2 13:24 發表
咁快到?無性架!下午慢慢夾个单辺就輸死好多人啦!
呢個版可能太閒,有個小醜攪吓笑都唔係壞事,但開市時段就唔係咁好啦,週未假期就可以〝愚〞樂吓,
上個月真係插足一個月,係咪插唔夠呀
有師兄講得啱,今日高開咪話揸囉!低開咪沽咗,呢啲咪叫可愛,係傻得可愛,I LOVE YOU

引用:
原帖由 NOWATER 於 2012-11-2 13:24 發表
咁快到?無性架!下午慢慢夾个单辺就輸死好多人啦!
但笑還是笑,但把口賤,成日都想人死,但係大家唔駛担心,佢咁靈就唔駛執紙皮啦,當佢祝福囉,一出街22200就唔到呀,即回添,做咗好倉就真係多得佢唔小啦

引用:
原帖由 NOWATER 於 2012-11-1 15:29 發表
收巿前如下于216就沽!
呢啲咪証據,落216?講完即夾,識睇市?心術不正呀?慢慢數吓執咗幾多張紙皮同你過週末啦!賺錢!教人炒期指!

引用:
原帖由 NOWATER 於 2012-11-2 18:15 發表
食薬未呀!你的資質如何,你的日子將必定如何!今日正好表演一課操盘技術課程給你應識甚么是你想的操盘手啦!
旁觀者話你知你有問題你都唔醒覺就係你問題啦,唔明解就話人熕,要人同你同聲同氣至开心,無端端又鬧人,你可能 ...
操盤手
你唔駛拉其他人落水,我响度出咗名口臭,係得罪好多人,咁又點呀,所以啲人先借題發揮單單打打嗎!真係幫你咩?
好似上次啦O.K CHING帖出來,話遲咗幾日,以後作參考,咁低嘅手段係你先做得出喎,如果有人企你果邊咪叫做物以累聚囉

引用:
原帖由 NOWATER 於 2012-11-2 18:23 發表
你呀sir見到你真系啼笑佳非,一年有多啦,其它同期D同學都畢晒業靜靜地搵錢啦!讀得明就唔洗讀完又讀、讀完又讀啦!不過D學費又歲歲來朝播!鞋
我真唔知你係邊間醫院出來,你嬈我唔緊要,我可以同你慢慢醫,唔好燒埋我老師,無你咁賤!

回復 267# 168.hk 的帖子

早晨168兄,感謝支持,個人認為熊11可能係啲人講錯,睇小個字了,應該是"屠熊11",剛剛週五已屍熊偏野,由21000都有好多人話見頂,現今市況可以用"一山還有一山高"嚟形容,每個山峯都是頂,由於電腦未瞓醒,現在要外出,晏啲在"孤軍作戰"版再詳細同好友研究後市。謝謝!

Gary 兄,大時代真係DCC.,你bingo!

引用:
原帖由 goldwater 於 2012-11-1 11:35 發表
衷心希望option king 能繼續有個好的學習討論區,多啲人可以認識 MT'S 真技術
真係衷心,明嗎?

19 12
發新話題