發新話題

MAR 11 期指,期權

引用:
原帖由 我要做大戶 於 2011-3-10 15:01 發表

我都係呀~~~~好很忙........ 睇5到市~~~~~~
可以忙都係好事

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-3-10 15:14 發表

今早期指下破調整首目標約23700水平, 從大仙圖看, 受Mr. Gann支持低見23631點反彈; 反彈後繼續調整, 下午開市期指低位23555點, 亦為Mr. Gann支持..

**** 本內容被作者隱藏 ***** ...
3Q OK HING

引用:
原帖由 hsi_c1 於 2011-3-10 15:26 發表
請問係邊見到 我個果show緊趺56點 唔知係咪唔準
http://www.igmarkets.com.sg/cn/?ct=1b

引用:
原帖由 cyndi 於 2011-3-10 16:03 發表

me 2 .......
ME 3  我手腳慢 大家睇住我呀! 3Q!

引用:
原帖由 我要做大戶 於 2011-3-10 15:57 發表

看看課程時間表,建議全部上哂~
因為毎個課程都有獨特的作用,對小弟看法,DTR看頂底好用,MT短炒非常有價值!好多ching都用佢,炒day trade仲正~波浪相位理論經MT sir優化,ching們可有效率/有個泡去測試升跌時間&幅度~
當然,上 ...
功多技熟, + OIL!

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-3-10 16:09 發表

loveiso5....好似玩牛熊?
YES! 所以好蝕章

HSI CLOSED 23640

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-3-10 16:17 發表
掛住講...冇平期指.....
5 係化,  咁烏龍 祝你明天賺多D 啦!

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-3-10 16:24 發表
今日大仙DTR圖出現一個不錯的Tunnel例子, 希望正在上或已完成DTR課的同學們都可以找出這重要訊號..
3Q AGAIN! 收市了, 閃啦! 明早見, 88

引用:
原帖由 Jinpa 於 2011-3-11 10:47 發表

此步調形態相不會出帖起計在四十五分鐘內成立,MT巳走失。需伺機再考察。
3Q JINPA HING

發新話題