發新話題

MAR 11 期指,期權

引用:
原帖由 我要做大戶 於 2011-3-3 16:16 發表

今日兩邊都踩行油~~
馬後炮時間:
今日5m圖,劃井2 trend line都幾準bor~~~~

註:本人及其客人並沒持有上述証券。
未有咁好眼光......  haha

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-3-3 16:25 發表

sorry....差11點就到我個容忍位....
忍唔住會沽???

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-3-3 16:46 發表

我只想要loveiso5,得唔得呀!hehehe

各位米諗錯,係想loveiso5教煲湯水ja....
Wai Wai兄你。。。。。。咁。。。。。。。渴。。。。。。。

原來想。。。。。。。。。。。。。

食。。。。。。。。。呀唔係。。。。。。係想飲Love兄的湯。。。。

我即刻好想見到真人

頭先睇到我一位炒futures好堅的朋友(唔熟)的message, 佢話HS會好快到22000...........& Next Station 20000......

但我只相信信訊。。。。。。&揸住d淡倉。。。。

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2011-3-3 17:01 發表

大戶兄你......... 沽咗未呀?
唔知呢,我太屎,唔方便講太多。。。。。。

我要向大家宣告!!!
我唔准我自己炒期指!
只准做期權!
您地聽到未!!!!
禁住我,踩住我d手指!食左我隻mouse!向我部電腦淋水啦!!!!
期權比期指易賺好多!!!!(Wai兄唔準回覆!)回覆都只可以話"係"!!!

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-3-3 18:07 發表
Daily 圖收左個墓碑
咁明天
Wai兄,
"Daily 圖收左個墓碑"
可唔可以話我知係乜嘢意思?

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-3-3 19:02 發表

垂死十字(墓碑)是屬另一種十字圖形態,圖形顯示當日開市價與收市價相同/接近,並處於或接近全日最低範圍,圖形有著長長手部,腳部短少甚至沒有腳部。墓碑圖形顯示價位以全日低位開出後上升,但未能在高位企穩,及被沽回開市價 ...
講到好似LORD OF RING的角色介紹咁.........帶點陰..............................................燭............................氣氛
不過道指剛高開百幾點,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
CHOK到暈....................入墓碑_______________________________________________________

今早個市chok左上去,我大老闆又chok我爆大額生意(大戶都敢chok, 一係佢係大大戶,一係佢係傻嘅....................睇信號,確認佢係後者)
我黎緊要多d時間做嘢,少d開市時間留言啦~各位保重。。。。。
穩賺~~~

引用:
原帖由 paaq 於 2011-3-4 17:10 發表
7000 張218P 唔會係入錯機嘛
Paaq兄&Tsui兄,
這7xxx張put係林收市入,正路sp唔會係爆上時先做,水位咁少,唔通LP?知唔知點樣可以check到?
會否是平倉獲利?
9xxx張21800好似係1月尾2月頭已做,咁大成交但oi無乜多到......點解呢?
請快快討論討論~~
Ok兄,Jipa兄等ching有乜睇法?

發新話題