發新話題

MAR 11 期指,期權

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-2-28 14:29 發表
pm向上阻力23260,23305
一分鐘抽升bd, 差10pt到目標

2日已經升返差不多 800 同點
到頂嗎 ??

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-2-28 12:07 發表
Jinpa兄早晨!

以大大仙圖看, 期指已然上破反彈力量縮減首目標約23050水平, 大仙TST東目標約23130水平, 由於MOC見#2GP、大仙亦再次見#2X3、大大仙行紙五, 期指或反覆上試反彈力量次目標 & 大大仙TST東目標約23400水平..

未知Jinpa兄認為如何?_?
密切留意Bible & TST訊號中..
剛Hsi兄發現, 從日線圖看, 今日為一反彈浪之時間 & 力量縮減目標..

而從大大仙看, 期指或今日上試反彈力量次目標 & 大大仙TST東目標約23400-23430水平..
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 mk98 於 2011-2-28 14:59 發表
到頂嗎 ??
0.618 共振?

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-2-28 15:03 發表

剛Hsi兄發現, 從日線圖看, 今日為一反彈浪之時間 & 力量縮減目標..

而從大大仙看, 期指或今日上試反彈力量次目標 & 大大仙TST東目標約23400-23430水平..
...
THX 做左功課 想知岩唔岩 THX OK CHING

引用:
原帖由 hsi_c1 於 2011-2-28 15:03 發表
0.618 共振?
留意大大仙圖未到..

引用:
原帖由 mk98 於 2011-2-28 14:59 發表
到頂嗎 ??
留意收市位可否高過am....dh
留意如升穿向上高位仍有阻力,

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-2-28 15:06 發表

留意收市位可否高過am....dh
大約明白Wai兄意思, thanks..

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-2-28 15:04 發表

留意大大仙圖未到..  
好快就到ok hing second target

今早想開Call扣, 先做LC, 一路見Bible & TST訊號仍然向上, 未有做SC, 現在LC已由22點升至41點..
1hr & 30min見#2V3, 密切留意訊號中..

發新話題