發新話題

JAN 11 期指,期權

引用:
原帖由 manpower 於 2011-1-27 16:12 發表
買左24000 lc.....明天唔知點呢
Me too  Lc 24000

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-1-27 16:17 發表

明早11:00開彩果
4:15pm 有404張 236P

今日練習運用不足1萬元本金,結果贏咗@284,真係好厲害,但從中亦領會到系统內之原理,
現行估計,大大仙dcc或於大户預期位置結算,但1hr不利嘅走勢,相信調整浪低位未見 如明
大大仙完成dcc後,下月sc/lp都係不錯嘅選擇,如果有O.K兄喺度,捕捉高低位應該無難度

標準普爾周四把日本信貸評級由AA調低至AA-後,日本的信貸違約掉期升4個基點,報84點。

各位早晨!

期指昨日(1月27日)裂口下跌, 受Mr. Gann主要支持, 低見23720點反彈, 亦受阻於Mr. Gann主要阻力, 上午高見24043點回落; 下午回試高位, 高見24013點回落..

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

Good morning!

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2011-1-27 18:10 發表
今日練習運用不足1萬元本金,結果贏咗@284,真係好厲害,但從中亦領會到系统內之原理,
現行估計,大大仙dcc或於大户預期位置結算,但1hr不利嘅走勢,相信調整浪低位未見 如明
大大仙完成dcc後,下月sc/lp都係不錯嘅選擇,如果有O.K兄喺度,捕捉高低位應該無難度
Tsui兄功力日漸精進, 用一萬元成本, 一日內賺取$14,200利潤, 小弟深感佩服, 相信Tsui兄已製造出一套合適自己的出入市系統..

小弟與Tsui兄的看法大致相同, 大市或需再向下走一會, 如能下試下跌力量擴張目標, 密切留意Bible & TST有否轉勢訊號..
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

回復 1385# OK~ 的帖子

good morning.

Good morning all !

回復 1385# OK~ 的帖子

thank you O.K 兄

發新話題