發新話題

DEC 10 期指,期權

好像正向我的目標 23000靠近,
今早 23000 call 最低 25點, 如果有朋友買了, 最高 170 點
真是肥水

已升破下降軌頂線約23040
50 MA 23424
第5個小山頂=23160

20 MA 23041
10 MA 22845

請問在 WinQ 怎樣睇 EAS ( HSI every 15-min ) 結算價 ?

Thank you

昨日跟Canido兄討論, 期指12月28日低位22310除了是TST西目標外, 從大大仙看是DN-P的MQ目標..

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

got breakfast today short 22800Put @ 10 close @1

HI..........................

引用:
原帖由 cyndi 於 2010-12-28 15:25 發表

咁我就肥仔喇
lucky to earn some from lc/lp today to compensate this.....

引用:
原帖由 wade 於 2010-12-30 10:42 發表
got breakfast today short 22800Put @ 10 close @1
弓起
食得快好世界

引用:
原帖由 Ricky9235 於 2010-12-30 10:16 發表
好像正向我的目標 23000靠近,
今早 23000 call 最低 25點, 如果有朋友買了, 最高 170 點
真是肥水
真係可借,我[email=lc230@36x6]lc230@36x6[/email]  太貪心掛@178沽 最後喺@90x4 @53X2

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2010-12-30 11:17 發表

真係可借,我lc230@36x6  太貪心掛@178沽 最後喺@90x4 @53X2
你好叻啦
我都只係發夢中.....

發新話題