發新話題

Nov 10 期指,期權

引用:
原帖由 paaq 於 2010-11-10 14:48 發表
淡友要搵餐晏都唔易  
所以就算喺高位做SC, 都唔敢做得太貼..
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 OK~ 於 2010-11-10 11:35 發表

Morning All

Ken兄Bingo

MOC見MPC & #2D3, 似乎見#1GP配合回馬槍上..
留意大大仙似乎要行MPC..
1個Bible訊號 + 1個GP訊號, 低位又挾2xx點

引用:
原帖由 ken2003 於 2010-11-10 12:19 發表
I think it will rebound to 246 again in afternoon
引用:
原帖由 波佬 於 2010-11-10 15:05 發表

ok兄又bingo!!!!
期指高見24628, 應該係Ken兄又Bingo至啱

大大仙MPC到頂,
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

引用:
原帖由 OK~ 於 2010-11-10 15:20 發表
大大仙MPC到頂,
以下內容需要回復才能看到

期指阻力約24700..

Morning All

1hr見#1 CLM 拗上, 而大仙見#2D3上, 反彈力都幾大

引用:
原帖由 基哥 於 2010-11-11 10:46 發表
大大仙可能SBO, watch out!
大大仙雖然似乎準備SBO, 亦見MCF-UP, 但高位見#1CLM, 而MOC見#2V3..
相位未見同步, 或於高位反覆..

引用:
原帖由 基哥 於 2010-11-11 11:24 發表
細仙是否#2D3呢?
#2D3似乎唔明顯, 不過確認係V緊, 由於係AMA又喺樓上見#2X3, 要跌都要搵吓貓貓狗狗, 所以暫看都係反覆

MT Sir今朝喺"大家好"兩個高位阻力都Bingo

引用:
原帖由 基哥 於 2010-11-11 11:31 發表

咁而家算係嗎?
細仙見DCC, 似乎搵緊富貴狗行#1GP落..
但大圖仍然AMA, 下跌空間未必太多..
當大圖見AMA時, 留意細圖有冇訊號再上..

引用:
原帖由 OK~ 於 2010-11-11 11:15 發表
大大仙雖然似乎準備SBO, 亦見MCF-UP, 但高位見#1CLM, 而MOC見#2V3..
相位未見同步, 或於高位反覆..
相位唔同步, LC/LP真係幾難做

發新話題