12 12
發新話題

Nov 10 期指,期權

今天波幅應該會大一點吧

回復 29# TrendRider 的帖子

CHING 好犀利 跟你預測的一樣

引用:
原帖由 TrendRider 於 2010-10-29 10:48 發表

照量度是到floydhk hing既位, 不過期指低水好多???
11月份恒指期貨的合理溢價現為 -40點 其實差不多

引用:
原帖由 TrendRider 於 2010-10-29 11:02 發表

剛才差成80點, 而家就好合理,
Thank you for information.
係啊 現在都低水80點

各位CHING 係咪都係讀過至尊課程架?

引用:
原帖由 OK~ 於 2010-10-29 11:37 發表

因為期指, 期權係畀學員 & 遊客公開研討, 只能講有唔少  
我都報左個期權班 因為自己期權MA MA 地

我見呢D好多CHING 預測都好準 希望可以學到野

引用:
原帖由 OK~ 於 2010-10-29 11:54 發表

歡迎HSI_C1兄成為師兄弟

期權班教大家認識期權特性 & 策略, 而核心課程所學至係各位師兄師姐日日BINGO嘅原因

BTW, 美元貶值得好犀利, HSI_C1兄或者考慮轉用人仔圖  ...
   轉張人仔都好WOR

我會先上期權班 再會考慮讀埋核心課程的 希望搵到學費

引用:
原帖由 TrendRider 於 2010-10-29 15:46 發表

上堂技術語
現在個市好反覆, 但頂得下, 收市前可能升一浸??
其實我都想問好耐 原來係咁解

引用:
原帖由 OK~ 於 2010-10-29 16:15 發表

上完核心課程, 大家賺錢冇憂慮, 有"教"無"慮"  
想快D搵夠學費去讀  

引用:
原帖由 TrendRider 於 2010-11-2 14:21 發表
最近比較發現, 在forum的留言似乎一致看好恆指, 看淡美元, 看好其他外匯黃金, 我和不少朋友討論, 他們的看法很一致, 可是我得到的一致性是很高, 反而有些懷疑, 因為這表示很多人都買貨了, 那麼真的仍有很多錢去堆高 ...
THX CHING!

12 12
發新話題