發新話題

Nov 10 期指,期權

Good morning all !

回復 40# OK~ 的帖子

morning, c-hing..

引用:
原帖由 ninefingerhk 於 2010-10-29 11:28 發表

聽日再凍兩度~大家保重~我仲要過大海睇水舞間~真係驚凍Q死~好彩唔係買最平飛~唔駛驚濕身~
聽講呢個表演係大製作, 唔少朋友都想去睇, 何猷龍投資唔少落呢個show, 九指兄有眼福
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

Good Morning

引用:
原帖由 OK~ 於 2010-10-29 11:37 發表

因為期指, 期權係畀學員 & 遊客公開研討, 只能講有唔少  
我都報左個期權班 因為自己期權MA MA 地

我見呢D好多CHING 預測都好準 希望可以學到野

引用:
原帖由 OK~ 於 2010-10-29 11:40 發表

聽講呢個表演係大製作, 唔少朋友都想去睇, 何猷龍投資唔少落呢個show, 九指兄有眼福  
牛牛止賺了~祝大家賺多D~

引用:
原帖由 hsi_c1 於 2010-10-29 11:24 發表
各位CHING 係咪都係讀過至尊課程架? 因為期指, 期權係畀學員 & 遊客公開研討, 只能講有唔少

In reply to hsi-c1..
as far as I observe, many c hings here are MT Sir's apprentices!  I'll be starting the Core modules 9th Nov, so looking forward to it, and learn from all these high hand c hings later....

Thanks c-hing

引用:
原帖由 paaq 於 2010-10-29 11:29 發表

我想病都無得病 ...

今日USDJPY突然往 80進發
連月線圖都順排, JPY強到冇朋友, 呢個浪可能見..
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

Thanks all for sharing....

發新話題