16 12
發新話題

每日程式揀股

引用:
原帖由 TrendRider 於 2009-12-3 12:30 發表

隻993今日一復牌就由0.385 升到現 0.550, 勁升43% !!
呀呀!!! 沒有買...
半晝都1億2成交金額, 11點左右都係29%, 咁快就...
果然訊號一出, 升到無朋友

引用:
原帖由 MT99 於 2010-1-14 08:13 發表
早晨!可留意此股**** 本內容被作者隱藏 *****
由0.207升到宜家最高見0.31, 一日升5x%, MT Sir嘅程式越嚟越
Thanks MT Sir

別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 willy 於 2010-1-14 15:05 發表
之前入左隻800一直都蝕

今日唔知點解突然噴射式爆升, 師兄可唔可以幫我睇下keep唔keep得過?

Thanks^^
Willy兄請參考以下連絡之分析

http://www.option-king.net/bbs/viewthread.php?tid=186

啱啱星河兄睇返前兩日分析嘅500天地數碼, 呢隻今日都大成交爆咗上嚟喎

http://www.option-king.net/bbs/viewthread.php?tid=161

引用:
原帖由 MT99 於 2010-3-3 01:28 發表
此股如何? 大成交升破阻力。楔型,三底。縮 phase?
8047大成交上到0.172, 好勁~

引用:
原帖由 OK喎~ 於 2010-3-3 15:25 發表

8047大成交上到0.172, 好勁~
今朝最高上到0.189, 升到好似唔曉停

引用:
原帖由 MT99 於 2010-3-7 23:33 發表
此股近日如何?
8047再升, 今朝高見0.213元, Thanks MT Sir

引用:
原帖由 LICHUNG 於 2010-3-17 18:44 發表
Which stocks will up 30%?
8047今日升36%

引用:
原帖由 MT99 於 2010-3-14 00:16 發表
再看週線圖,此股正以大作交突破阻力,所以預期將會有可觀的升幅。
651今日再開車夾上0.55, 但如果成交唔夠, 可能會先調整再上...

引用:
原帖由 OK~ 於 2010-3-18 01:01 發表

8047今日升36%

今日大成交上0.3元, Thanks MT Sir

16 12
發新話題
最近訪問的版塊