發新話題

JUN 10 期指,期權

細仙是否SBO?

唔...我都有點意外, 估唔到呢下反彈咁弱, 會唔會跟足600點呢? 呢d情況, 有d熟, 應該有多無小
可恨我星期五臨尾平左張長倉190p@225點....唉

唉....大家好開心咁....我張190put呀

引用:
原帖由 Surfer58 於 2010-6-7 10:53 發表

做咩? 未賣?
買左,但上星期五放左

引用:
原帖由 jkmchew 於 2010-6-7 10:57 發表
the neckline 19425 should be the resistant of today.
Yes, agreed. will put on this level

引用:
原帖由 jkmchew 於 2010-6-7 10:59 發表
基哥 唔好灰心,陪我做18400啦...target 18000先
LP?

引用:
原帖由 jkmchew 於 2010-6-7 12:00 發表
係跌勢中, 30% IV 我又唔覺得好貴哦...
但咁跌落黎都無升到...又會唔會??

我當然信阿sir睇法, 但唔好忙記阿sir提過可能係行緊ABCxABC, 如果係既話, x可能好快到(應會左19000以下, 所以可能趺唔多, 而且大家睇返d圖, 日圖同小時圖, 如果真係穿低, 會唔會係有機來過反彈先呢???如果反覆下, 而家long要好識睇位賺囉.....

引用:
原帖由 hktimothyip 於 2010-6-9 16:31 發表
(死貓彈only)小小的反彈 +220pts 足夠震爆d淡友,呵呵呵呵 haha,殺完19800的熊証就立刻下跌200點~~~~~
有沒有6月8日發覺銀行體系結餘多左6MN???
INTEREST PAYMENT/ ISSUANCE OF EXCHANGE FUND PAPER #     +6MN
不是 ...
師兄, 恆指有上到19800嗎? 有殺到19800熊仔嗎???

引用:
原帖由 hktimothyip 於 2010-6-9 17:56 發表
15分鐘必勝圖
http://h.imagehost.org/view/0243/09June20104PM
so, ar u talking about to put now???

發新話題
最近訪問的版塊