發新話題

JUN 10 期指,期權

引用:
原帖由 Ricky9235 於 2010-6-2 15:42 發表

Thanks o.k. 兄. 如果不能突破向下看多少 ? 
期指下行目標約19400-420水平...
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 OK~ 於 2010-6-2 15:46 發表

O.K.兄  THANKS AGAIN !

回復 113# OK~ 的帖子

ok兄可以幫手寫下每日市況嗎?師兄你都好勁

引用:
原帖由 odinchu 於 2010-6-2 15:53 發表
i think the same

引用:
原帖由 odinchu 於 2-6-2010 03:53 PM 發表
I think both floydhk and ok can do the job.
小心分析, 明白凶險, 謹慎出"激", 嚴止賺蝕, 祝君好運, 秒秒平安!

引用:
原帖由 lofu 於 2010-6-2 16:01 發表

I think both floydhk and ok can do the job.
支持X2

引用:
原帖由 OK~ 於 2010-6-2 15:46 發表

O.K. 兄.很準!厲害, 如果你肯在此多發表,我們會得利益不少.Thanks 

引用:
原帖由 Ricky9235 於 2010-6-2 16:04 發表

O.K. 兄.很準!厲害, 如果你肯在此多發表,我們會得利益不少.Thanks 
小弟認為最能令各位朋友得益, 應該係大家可以多發言討論走勢預測, 從中學習分析..
始終上完堂都要學以致用

大仙見TST東, 期指如能再上19500水平, 或回試19605...

引用:
原帖由 Middleway 於 2010-6-2 16:15 發表
Looks like big move tmr
Middleway兄點睇?_?

發新話題
最近訪問的版塊