發新話題

MAR 15 期指 期權

呢組浪最低見23630較預測目標低咗20點,而250天線23565,圖形上呢組浪似三沖底,睇吓托唔托得住!
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

金水兄 下周睇邊日最佳g 底?
牛柱有四大柱,斬完都肥囉!

???

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2015-3-13 17:38 發表
d 牛去到邊處 ar... @.@

引用:
原帖由 butterflyjoan 於 2015-3-13 17:39 發表
d 牛去到邊處 ar... @.@
以為四支,原來五支牛柱!
http://202.153.115.106/home/flash/cbbc_ko_indicator_real_100.html

252熊加埋 253熊才得其中一支牛柱的高度。
畀你做大戶都殺牛吧!

???

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2015-3-13 17:49 發表

以為四支,原來五支牛柱!
http://202.153.115.106/home/flash/cbbc_ko_indicator_real_100.html

252熊加埋 253熊才得其中一支牛柱的高度。
畀你做大戶都殺牛吧!
...
幾時出 +... 琴日好似無甘多坡... 原來今日... 暈... @.@

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2015-3-13 17:38 發表
会唔會係滾水六朱腸?
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

Good evening

好彩收市前平到張SP.
下星期又有得再short過

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-3-13 18:06 發表
會唔會係滾水六朱腸?
希望啦!仲諗緊 CD 係 1倍定 0.618!
即係千五點定係九百幾點。

基於功課,呢個Deep V食足兩巴唔使畀人摑既話,真係有望大翻身!

引用:
原帖由 ironcondor 於 2015-3-12 10:55 發表
太陽麥記又低頭,等緊你抬頭啊。
六至九番麥記抬頭,#1低位clm,等反彈完再插,
但下子午反彈力度應有限,又有100天線頂住。
呢有分析先至勁

發新話題
最近訪問的版塊