發新話題

FEB 10 期指,期權

Afternoon All

MOC堺位期指目標20110-20130水平...
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 OK喎~ 於 2010-2-1 12:18 發表
Afternoon All

MOC堺位期指目標20110-20130水平...
期指上行至20000水平或反覆一下再試堺位目標

引用:
原帖由 tt410 於 2010-2-1 14:35 發表
勁......
多謝MT Sir所創嘅Bible、GP & 實戰創富圖訊號

期指或反覆回試20000-20050水平, 如見期指大成交上破20160-20180水平, 期指將反覆上望20350-20400水平...

引用:
原帖由 lofu 於 2010-2-1 15:00 發表

Short Put 20000 oi 11:44a 607x2
ci 2:56p 474x2

That's all for today............. resume work la, see u tomorrow.
Lofu兄 great lunch everyday, see u tomorrow

引用:
原帖由 lofu 於 2010-2-1 15:18 發表

The 5min and 15min charts gave signals je.
有一套適合自己嘅出入市系統, 真係非常好

實戰期指即市研討

為了讓完成實戰班的同學更能感受MT Sir所創的『創富圖』威力以及熟習其應用...

現MT Sir決定開設實戰班專區,為實戰班學只提供實戰平台,供曾經報讀實戰班的同學發問及討論有關實戰班之精髓及秘密,Rider兄跟小弟都會盡量幫助大家熟習並學以致用。

引用:
原帖由 mon128888 於 2010-2-1 16:00 發表
15mins 破晒阻力位....
不過仲差少少先破倒Mr. Gann's主要阻力

大大仙#1 CL Merge準備拗落, 而1hr亦見MPC, 或留意大大仙#1回落到CL再買上...

引用:
原帖由 Middleway 於 2010-2-1 16:11 發表

Hr chart ? May tunnel thr this time ?
Sor, 漏咗, 係大大仙睇Mr. Gann

發新話題