發新話題

JUN 10 期指,期權

Afternoon All

大仙見#2X3, 或留意細仙、MOC有冇行GP..
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 Ricky9235 於 2010-6-23 15:15 發表

O.K. 兄你好

港股真強, 日本下跌189點, 港股只回這些少,
今天收市前有否可能見 20650 ? THANKS
1hr AMA, 而大仙亦見#2X3, 期指20650未必可見了..
待大仙見TST東, 再上試21350-21400水平...

引用:
原帖由 lk17chan 於 2010-6-23 15:33 發表

OK, TST east means M line up?
係一個實戰班訊號

Good Morning

引用:
原帖由 Ricky9235 於 2010-6-28 10:11 發表

Good Morning O.K. 兄
今日點看, 可否分享一下你的看法.  Thanks
世界杯熱潮影響市況交投淡靜.. 今晚仲有巴西對智利, 預計今明兩日波幅不大..
下晝或作詳細分析..

引用:
原帖由 paaq 於 2010-6-28 13:15 發表

又黎世紀誤判
英德大戰, 球証超錯..

引用:
原帖由 OK~ 於 2010-6-22 14:38 發表

各位午安!

期指於6月18日再次上破20250水平, 6月21日以大成交上破20600-20630水平, 今日高見20993點..

從日線圖看, 期指已然突破一反彈浪之力量&時間擴張目標, 如見大成交上破21050-21100水平, 期指反覆上行目標約21350-21400水平..

期指調整下破20650水平, 下行調整次目標約20450水平...
各位早晨!

期指於6月22日未能以大成交上破21050-21100水平, 高見20993點回落; 6月25日下破20650水平, 低見20585點反彈, 6月29日下試調整次目標20450水平, 低見20411點..

從日線圖看, 7月份期指低位20142點為一下跌力量對稱目標, 如能企穩, 反彈力量縮減首目標約20800-20850水平..

如見大成交下破20100水平, 則下跌力量有所擴張, 期指下跌力量擴張目標約19750-19800水平..

發新話題
最近訪問的版塊