發新話題

NOV 期指 期權

咁夾法 #2 完全拗番向天。
講佐 海盜船式爆上,自己買了乜。

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-11-20 17:04 發表
都話咗古古惑惑,儲夠飛就開車,高位收,伴月又半天吊!
伴月四次摸 20紙午而回。
真係衝得穿唔好講笑!

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2015-11-13 22:01 發表
Anyway, 以我最新自創技術,
下周之內,歐羅要見 0.105712
開post時歐羅 0.1072XX
雖然歐羅都係跌為主,但始終暫時最低只是 0.105913
差200pips. 無1500pips,但都有 1200+ pips架!

無計,私竇講佐 驚見 五飛蝴蝶,學MT技術以來,第一次見到咁恐怖既事。

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-11-24 17:30 發表
死啦!http://cn.reuters.com/article/2015/11/24/cn-pe-idCNKBS0TD0IE20151124
金水兄,唔通你另外買佐 私募基金產品?

QQ和港交所 頂到恆,令你仍然以為牛市
但其他股仔,包插 車股都洗倉
到你意識到時都推你落山lu
就算唔炒正股都要有番幾隻特殊關注
跑先大市 好重要!避免做錯野!

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-11-25 06:59 發表
唔洗太擔心,最好可以穿218,買番啲高息股,反覆向上,收息賺埋差價。
一晚夜期搞到連 大富都出埋關,真係要重新審視。
Anyway,暫時估期結 22647
長倉想搵食唔係咁易!

尋晚 夜期試佐 大戶底牌,22301,根本唔畀你隊穿佢個盤1點!
尋晚過萬張成交,所以今朝我見好即收,暫時吉倉。

引用:
原帖由 klm 於 2015-11-25 18:17 發表
C hing 既然估計結算位在226附近,今早有好多次224機會比你call炒上落
226C 從來沒有低過47點!
根本係向下炒,長倉點有運行?

引用:
原帖由 klm 於 2015-11-25 19:57 發表
期指轉倉期,用下月做都好稳定,亦可用其他工具做
為果200點波幅搞餐死,賠率唔吸引
A班教過最好的選擇
只是唔夠畀Theta,只能即日仙,不可過夜

發新話題