發新話題

MAR 15 期指 期權

始終動物見到63橫行無運行!

始終都是 A餐 39點撈底法!
234p 最低 39!

企得穩 24050,都係看好合理。

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2015-3-17 14:18 發表

始終動物見到63橫行無運行!
尋日無聊到搵隻熊黎玩。
吼正兩點果下,不過都食唔足,今日隻熊就死佐勒!

附件

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-3-18 10:51 發表
上26000個目標又好似冇乜可能,仍係言之尚早,
但23630呢個位同量度目標相當之接近,無論未來是否能達標,但相信即月浪底已出現。
D熊今日 大額止蝕/賺完都無影了!

雖然你唔鍾意我果set 數字系統,但個位正正就是呢個位。

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-3-18 11:36 發表
就好似呢個A餐,現時36點,係止血好?還是繼續揸?
咁又係,中都係食快餐。

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-3-18 12:26 發表
所以唔好諗太多無謂嘢啦,集中精神研究bible訊號啦!
我金水講嘢〝直不甩〞,得罪唔好見怪。
識得耐知你性格,我甚至發脾氣。
不過,個 put 真係無啖好食!
浪費時間,順勢才是王道。

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-3-18 14:19 發表
現時大富#2DTR,足夠動力反覆挑戰25048。
買你怕。吉倉
今日升得好Chok,明明升市拗頸做淡都有得執。
特別吼中 14:47 雙蝴蝶向下果下才反敗為勝。

附件

交易總結

今日明知升市,唔拗頸執好多至係,係衰係自己性格度。
唔會怨人。

引用:
原帖由 optionbaby 於 2015-3-18 16:54 發表
仲諗住有機會約埋你過大海添, 你咁鍾意研究一定會研究到啲好野.
照咁睇, 你嘅性格真系唔適合, 唔使預你咯! 無謂連累埋你
我唔諗住過大海了,自知唔適合。

發新話題