發新話題

SEPT 期指, 期權

引用:
原帖由 butterflyjoan 於 2015-9-11 18:12 發表
Tks ching... 如果係 4浪… 甘 286-205… 已經有 8100pts... 假如有 0.236-0.382 反彈就好了…
反彈浪4會唔會係計浪3嘅.0382呢?如果係25620-20366=5254X0.382 =反彈2007點,目標22373差不多到囉。
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

引用:
原帖由 DYBJC 於 2015-9-11 18:33 發表
咁即係要穿左底先見得番24500-25000?
如果係浪4彈,24000到嘅機會好微,反而浪5嘅幅度就要諗諗,19000?17000?
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2015-9-11 18:39 發表

臨尾 call倉勁多成交,夜期剛至 50%有支持,
可能下周不跌繼續升!

任何時間都要有兩手準備,未必下下咁如意。
睇大戶成交好重要。
實際過問人如何如何!
...
車兄越嚟越專業,兩手準備

引用:
原帖由 butterflyjoan 於 2015-9-11 20:02 發表
牌面就好似無… 最好 kiss 50天先 good bye la...
都唔駛太担心,個市照咁走反而似我早期計嘅韻律,黎明前的黑暗,如果可以上到23000,向上一波有千幾點,向下一波保守有4000點,睇吓食唔食到!

引用:
原帖由 mon128888 於 2015-9-12 16:42 發表

由5 月尾睇好似上唔到23000
下星期有幾個力量指向23200左右,唔知成唔成!

http://www.option-king.net/bbs/viewthread.php?tid=6328

引用:
原帖由 butterflyjoan 於 2015-9-17 10:16 發表

慢長... 的 23樓...
浪4的反覆,230遙不可及!相信反覆反彈未完。

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-9-11 13:16 發表
估VHSI下星期穿30
今日低見29.7,希望未來時間繼續縮,食一段肥肥的浪5。

走勢陷阱

H股突破頭肩底頸線後調頭向下

牛熊証市塲比率相若

發新話題
最近訪問的版塊