發新話題

AUG 15 期指 期權

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2015-8-23 01:15 發表

我建議你留意下 十月有甚麼古怪倉開佐!
二千銀 day trade LP隨時都有啦,仲要鎖你咁多按金。
搬低個 SC咪有你份囉,234c 和236c 多佐三千幾注,但無乜肉食了。 ...
人各有志,隨喜!
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2015-8-23 01:15 發表

我建議你留意下 十月有甚麼古怪倉開佐!
二千銀 day trade LP隨時都有啦,仲要鎖你咁多按金。
搬低個 SC咪有你份囉,234c 和236c 多佐三千幾注,但無乜肉食了。 ...
呢鋪我請你食飯先得
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2015-8-24 14:15 發表
我返通宵更,完全無trade
但幫大家贏錢係事實
有燈神,佢long call 我就long put 即插穿21100,佢short call 2張我就平倉,準到爆!

車兄呢舖當然叻仔啦!等老師復出一齊食餐飯,欠你一餐先。

期指期權版,已為轉咗去娛樂版,鬥咀你最叻,冇你咁好戲,走去下午茶先!
張240SC仲有10點??好驚啊

引用:
原帖由 mon128888 於 2015-8-24 15:49 發表
叫叫我
好的

豬同豬先可以溝通得到「怕呀爺救市」,怕輸甩褲好過啦

高沽低揸,身手敏捷?呢句呢說咁熟嘅!啊!天橋底股神

高沽低揸呢個能力當然有人做得到,講到玩期權,高手真係非天橋底股神莫熟,期權本身己經係對冲工具,用對冲工具去對沖期權,當我唔識野笑餐死;第二樣策略做短炒,真係第一次見,開倉拆倉,買賣差價,買賣徵費,出入市風險,真係痴人說夢話

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-8-21 09:12 發表
早排買咗本書,「隨機騙局」,128元,睇咗三份一冇睇,裡面內容講嚟講去,甚麽隨機率,黑天鵝,只係話世事無絕對,記得6月結算果幾日,雖然波幅唔係好大,但一插就插到尾,做咗SP班人就係諗住冇可能,卒之輸死! ...
夜期都咁精彩,抽上結算是必然?
難講!
香討垃圾堆好多人破產!

引用:
原帖由 168.hk 於 2015-8-24 23:15 發表
測ip?你是説(查)cheak ip 嗎?那裡鄉下
有買有沽,買買,沽買,沙娃D cup!佢老鄉邊度就唔知,佢响度咁多年,一毛不拔,學費吾舍得交,凈係食免費餐,以為偷到師,識少少扮代表,我哋課程內容有教用期權對沖期權咩,揾番隻豬先同佢溝通得到
呢幾日豬係咁講見底呀!見底呀!由22500到到21500,好似尋日有冇追佢post?佢話熊市嚟到呢個位,就算未見底都差唔遠
我就叫人唔駛急,實戰區有得睇,呢度因為有豬所以冇得睇

發新話題