發新話題

AUG 15 期指 期權

免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

引用:
原帖由 168.hk 於 2015-8-22 10:55 發表
金兄您好!         首先感謝您多年來在討論區訊號題示,能夠從中避險或獲利,特來對閣下支持與鼓勵,記著一事,與豬說理是較豬更愚蠢的行為,在此祝福譚老師早日復出。168. ...
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

引用:
原帖由 sinding 於 2015-8-22 12:55 發表
警告食紧飯的赢兄赢姐小心笑到喷飯 免责條款一切笑死、梗死事故将與本網站無關

你睇吓狂牛幾咁靈敏,趕住窮!

GO!GO!GO!

引用:
原帖由 mon128888 於 2015-8-22 14:35 發表
  牛扒餐
好似西班牙鬥牛,一塊紅布令佢瘋狂,睇番期指未平倉減少,淨張數反而小量增加,有可能係最後一殺,見底可能是有,但言之尚早!我不會做儍牛!

所以SHORT CALL幾着數,如果有好的技術,成功的交易系統,就是執錢,不是賭搏

論壇吹水,分柝大市難免得罪人,就好似今次件事,只係有人對號入座,從頭到尾我都討論大市走勢,佢就當正我只針對佢,可能輸得太傷,所以以為我影射佢卦!攪到咁真係冇引!唔想再同啲儍牛爭論!

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2015-8-22 20:31 發表
特別提醒想撈底的同學,八月既重倉區已 搬低至18400!
你撈底等同自殺!
認輸斬好倉係最好的做法。
加 put 倉過周末過 300注既,低至 210p
如果210p生存到,樓上既short put真係p偕都唔掂。
你唔夠膽沽,寧可企定定觀戰算了。 ...
真?唔好嚇人啦!插幾多都冇我份啦!執得果張240SC二千銀

回復 772# cowbearcar 的帖子

實戰區有好嘢

引用:
原帖由 mon128888 於 2015-8-23 00:10 發表

我入唔到
師兄完成實戰班可以找admin補回密碼

發新話題